Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Αν και δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ οι Ελπίδες Καρδίτσας κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση του Μεσολόγγι 2008

Ήττα με σκορ 2-0 για τα κορίτσια του Μεσολόγγι 2008 εντός έδρας το πρωί της Κυριακής στο ενωσιακό γήπεδο «Θεόδωρος Πασσιόπουλος» στο Μεσολόγγι, από τις Ελπίδες Καρδίτσας στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ Εθνικής.



Δυνατό και με εντάσεις κατά διάστημα παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες, με την ομάδα της Καρδίτσας να είναι αυτή που θα έχει τον κυρίαρχο ελέγχω κατά την διάρκεια του παιχνιδιού πιέζοντας στο μισό γήπεδο την ομάδα του Μεσολογγίου.

Στο πρώτο μέρος η καλή αμυντική λειτουργιά και αλληλοκάλυψη από τις παίκτριες του Γιάννη Γουλή, σε συνδυασμό με τις εντυπωσιακές αποκρούσεις της Ντζαβαντζή θα στείλουν τις δυο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια χωρίς κάποιο τέρμα.

Στο δεύτερο μέρος και στο 65΄της αναμέτρησης μια αδράνεια της άμυνας του Μεσολογγίου σε σέντρα από δεξιά και κεφάλια της κορυφαίας του γηπέδου Κολομβιανής παίκτριας των Ελπίδων Allieta θα δώσει το προβάδισμα στο σκορ 0-1.

Τα κορίτσια του Μεσολογγίου θα προσπαθήσουν να αντιδράσουν και στο 81΄ σε σουτ φωτοβολίδα της Μαρκουτσά έξω από την περιοχή και πλάγια θα προσκρούσει στη μέσα πλευρά του αριστερού κάθετου δοκαριού και θα απομακρυνθεί, χάνοντας τεράστια ευκαιρία να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια.

Το τελικό 0-2 θα διαμορφώσει στο 4΄λεπτο τον καθυστερήσεων η Πύθουλα με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση.

''Μελανό'' σημείο του αγώνα το προ λιποθυμικο επεισοδιο και έντονη ζάλη που ένιωσε προς το τέλος του πρώτο μέρους στο 42΄ η παίκτρια του Μεσολογγίου Μαρία Καπνίση, με αποτέλεσμα να διακομιστεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Η συντακτική ομάδα του www.aitosports.gr εύχεται στην Μαρία, περαστικά και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Διώτης, Κουρλός και Μπύρος του συνδέσμου Ευρυτανίας.

Μεσολόγγι 2008: (Γιάννης Γουλής) Νταβαντζή, Γρομητσάρη, Γιαννακά, Μαρκουτσά, Τζουμερκιώτη, Ευθυμίου (67΄Αναγνωστοπούλου), Αυγέρη (75΄Βρανα – Τριανταφύλλου), Βατσικα (83΄Γατσουλια), Πούλιου, Βέρρα, Καπνίση (42΄λ.τ Μόκκα).

Ελπίδες Καρδίτσας: (Τάκης Κουτσονάσιος) Βαδαση, Σιμου, Μαλλιαρη (63΄Νεννε), Γιαμαλη (86΄Δρόσου), Λιάκου, Γκατζογιάννης, Πυθουλα, Κιάμου, Βιολάρη (92΄Τσέλιου), Μισιρλή, Arrieta.
aitosports.g











Φωτογραφίες...Γιώργος Πούλιος