Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Χάνει την Κατερίνα Βέρρα το Μεσολόγγι 2008.... αλλά με αισιοδοξία μπαίνει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος...

 Η Κατερίνα Βέρρα  χάνει τη φετινή σεζόν.
Η αρχηγός [στα τελευταία παιχνίδια ]του Μεσολόγγι 2008 τραυματίστηκε στο αριστερό πόδι στο ματς με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για ρήξη χιαστού και επιβεβαιώθηκαν απο τον  Χειρούργο Ορθοπεδικό Γιάννη Τσώλο,  μετά από τη μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε .
Είναι τεράστιο το πλήγμα για το Μεσολόγγι 2008, που δίνει τον «υπέρ πάντων αγώνα» για να παραμείνει στην Α΄Εθνική. Το διάστημα αποθεραπείας υπολογίζεται στους έξι μήνες κάτι που σημαίνει ότι η Πατρινιά παίκτρια  θα παίξει ξανά στην αγωνιστική περίοδο 2018/19.

Επίσημα η ομάδα έβγαλε ευχετήρια ανακοίνωση που αναφέρει: <<Ο Πρόεδρος Ευάγγελος Καρακώστας , το Δ.Σ., το προπονητικό τίμ και οι παίκτριες  του Μεσολόγγι 2008 . εύχονται ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους στην Κατερίνα Βέρρα. Ευχόμαστε να είναι γερή, δυνατή και σύντομα να είναι πάλι κοντά στη μεγάλη οικογένεια της ομάδας μας...>>

Εκτός της Κατερίνας Βέρρα , αμφίβολες για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον ΟΦΗ είναι και οι : Μαρκουτσά Δ.,Καπνίση Μ.,Αναγνωστοπούλου Μ.,που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών..
Στο Μεσολόγγι 2008 παρά τα όποια προβλήματα που προκύπτουν από απουσίες παικτριών που θα υπάρχουν και την Κυριακή θεωρούν ότι δικαιούνται κάτι καλύτερο στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής… Από τα 7 παιγνίδια που ακολουθούν μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος  το Μεσολόγγι 2008 έχει στόχο την καλύτερη συγκομιδή βαθμών και την κάλυψη του ως τώρα χαμένου εδάφους, καθώς όλοι θεωρούν πως η ομάδα έχει ακόμη ελπίδες για την παραμονή της στην κατηγορία.
Η ομάδα έχει και καλό πρόσωπο και σε πολλές περιπτώσεις το όχι δείξει, έχει δυνατότητες για καλύτερο ποδόσφαιρο και καλύτερα αποτελέσματα και όλα αυτά θα φανούν στη συνέχεια .Κοιτώντας δε τα επόμενα ματς ένα- ένα ξεχωριστά και βάζει ως προτεραιότητα τη νίκη επί του ΟΦΗ την Κυριακή.
Ο Νίκος Μπαΐλης από την Πρέβεζα ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Μεσολόγγι 2008 με τον ΟΦΗ  για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής που θα γίνει την Κυριακή  στο Ενωσιακό  γήπεδο ΄΄ Θεόδ. Πασσιόπουλος ΄΄ στις 1.15΄μ.μ..

Βοηθοί του θα είναι ο Κωνσταντίνου Ηλίας και ο Ντομάρης Αθαν. [ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας]
Παρατηρητής Διαιτησίας ο Σπύρος Τομαράς [ΕΠΣ Αιτ/νίας].