Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Πανος Λινάρδος: «Ακόμα και να πέσουμε, θα πέσουμε σαν άνδρες»

 Ο μέσος της Βέροιας ...

Εθνική κορασίδων: Εγραψαν Ιστορία τα κορίτσια, νίκησαν τη Γαλλία ..

 Η μεγαλύτερη νίκη στην Ιστορία του Ελληνικού γυναικείου ποδοσφαίρου καταγράφηκε την Τετάρτη (29/3) στην πόλη Εξ Αν Προβάνς. Η εθνική κορασίδων (U17) επικράτησε 1-0 της γηπεδούχου Γαλλίας, για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Το κοινωνικό πρόσωπο των Αιτωλοακαρνάνων διαιτητών

 Ένας ιδιαίτερα σημαντικός αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 26 Μαρτίου, στο γήπεδο του Παναιτωλικού, ανάμεσα στην ομάδα των παλαιμάχων του Παναιτωλικού και αυτής του Γενικού Νοσοκομείου "Ιπποκράτειο" Αθηνών με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αγρινίου.

Α.Ε.Μεσολογγίου : Κληρώθηκε με τον Σκουφά Κομποτίου..

Πραγματοποιήθηκε  στα γραφεία της ΕΠΟ, η κλήρωση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας.
Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν την Τετάρτη 5/4 σε ώρα που θα ανακοινωθεί σύντομα από την ΕΠΟ ενώ όσες ομάδες προκριθούν θα αγωνιστούν στις 12/4.

Χάθηκε το... άχαστο!!! στον ποδοσφαιρικό αγώνα Δοκίμι - Παραβόλα

Στο ποδόσφαιρο, όλα μπαίνουν και όλα χάνονται!

Ο Μεσολογγίτης δρομέας Γιάννης Καρέτσος βγήκε 2ος και η Δήμητρα Τρικαλινού απο το Αιτωλικό 3η στον 3ο Ημιμαραθώνιο Αρτας....


Με επιτυχία διεξήχθη ο 3ος Ημιμαραθώνιος Άρτας “Ο δρόμος του Γιοφυριού”

«Παίζει» το Παπαχαραλάμπειο στάδιο Ναυπάκτου για έδρα του τελικού Κυπέλλου Γ΄Εθνικής

Καραϊσκάκης - Αχαϊκή στον τελικό Κυπέλλου της Γ' Εθνικής..

Δείτε την... άχαστη ευκαιρία και τη μεγάλη απόκρουση:

Τα ματς πρωταθλήματος Αργεντινής αναμφισβήτητα είναι πολύ ενδιαφέροντα για το φίλαθλο κοινό. Γρήγορες εναλλαγές συναισθημάτων, μεγάλα σκορ, αλλά και χαμένες ευκαιρίες! Αυτή όμως που έγινε στο παιχνίδι της Ρίβερ Πλέιτ με τη Μπελγκράνο δεν έχει προηγούμενο!

Εθνική Κορασίδων: Ελλάδα-Ρωσία 0-2 [video]

Η Εθνική Κορασίδων ηττήθηκε 2-0 από την Ρωσία στον δεύτερο αγώνα της στη φάση Elite του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας 27 Μαρτίου 2017 τα επαναληπτικά τεστ φυσικής κατάστασης για τους διαιτητές και βοηθούς διαιτητές Α, Β, Γ κατηγορίας που συμμετείχαν και απέτυχαν στα αντίστοιχα τεστ του Φεβρουαρίου 2017.

Μπάσκει...Β΄Βορράς: Στάση... Λαγκαδάς για το τρένο της Καστοριάς - Πευκοχώρι... αλά ΝΒΑ....Ιστορική νίκη επι της ΧΑΝΘ εκτός έδρας ο Χαρ. Τρικούπης..

 Αυτό συνιστά... είδηση, ίσως για μερικούς κι έκπληξη, αν και σε ένα δυνατό κι ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όλα επιτρέπονται κι όλα στο πρόγραμμα είναι...

Ήττα 1-2 και αποκλεισμός από το Κύπελλο για το Μεσολόγγι 2008..

 Την ήττα γνώρισε στο κύπελλο Ελλάδος Γυναικείου Ποδοσφαίρου  το Μεσολόγγι 2008 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού. Ηττήθηκε από την Προοδευτική Περάματος  με 1-2 στο Ενωσιακό γήπεδο ΄΄Θεόδ. Πασσιόπουλος ΄΄ μετά  από ένα πολύ καλό παιχνίδι.
Πλήρωσε και μάλιστα ακριβά τα λάθη του το Μεσολόγγι 2008.

Νίκη με αγγλικό σκορ για Α.Ε.Μεσολογγίου

.
Α.Ο.ΧΑΛΚΕΙΑΣ-Α.Ε.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ-3-4

Πήρε το ντέρμπι ο Παναμβρακικός , 2-1 την Φλόγα...

 Οι δύο ομάδες πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στους φιλάθλους που κατέκλυσαν σήμερα το απόγευμα το Δημοτικό Στάδιο Αμφιλοχίας, ο Παναμβρακικός πήρε τη νίκη στο ντέρμι κορυφής αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ στο 38’ του Τουρλίδα, κατάφερε να ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου με κεφαλιά του Καβαλάρη, και πήρε τη νίκη με γκολ του Κοκώνη Σ.

Α' ΕΠΣΑ:Αποτελέσματα και βαθμολογία 28ης αγωνιστικής...

.

Μεσολόγγι 2008 : Κάλεσμα στον κόσμο για βροντερό «παρών»


Η διοίκηση της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου Μεσολόγγι 2008 με ανακοίνωση της κάνει κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας για να δώσει το παρόν του στον αγώνα με αντίπαλο την Προοδευτική Περάματος απο τα Ιωάννινα..

Elite...Κορασίδων!



 Την ώρα που οι συμμαθήτριές τους προβληματίζονται για τα ανοιξιάτικα πάρτι, τις σχολικές εκδρομές, τις εξετάσεις, δεκαοκτώ κορίτσια ρίχνονται στη «φωτιά» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, φορώντας τη φανέλα με το εθνόσημο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.Π.Σ.Α. ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2016-2017

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Αιτ/νιας έπειτα από την διεξαγωγή του 46ου τελικού Κυπέλλου το απόγευμα της Τετάρτης 15 Μαρτίου 2017 στο γήπεδο του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ......

Εύκολο πέρασμα απο την Αμφιλοχία για τον Ναυπακτιακό Αστέρα

 Έφυγε με το τρίποντο ο Αστέρας Ναυπάκτου 0-3 τον Αμφίλοχο

Ο Α.Ο.Χαλκειας πάλεψε μέχρι τέλους κόντρα στην Φλόγα, όμως πληγώθηκε από τον πρώην παίκτη του, Κώστα Πιστιόλη......

Τρεις μέρες μετά την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου από την Α.Ε. Μεσολογγίου, η Φλόγα Παλαιομάνινας κέρδισε με ανατροπή τον Α.Ο. Χάλκειας με 3 - 2.

Αποτελέσματα και Βαθμολογία 27ης αγωνιστικής Α΄Κατηγορίας ΕΠΣΑ

Αποτελέσματα  27ης Αγωνιστικής  Α Κατηγορίας

Ακαδημία Ολυμπιακού Αγρινίου [Παιδ.]-Μεσολόγγι 2008 [Γυν.]-1-1

Φιλικό αγώνα με την παιδική ομάδα της Ακαδημίας Ολυμπιακού Αγρινίου έδωσε την περασμένη Τρίτη στις Αθλητικές εγκαταστάσεις ΄΄Ζαχαράκης΄΄στο Δοκίμι η γυναικεία ομάδα του Μεσολόγγι 2008....

Ανακοίνωση ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

.

Το έπος της ΑΕΚ πριν από 40 χρόνια! (pics + vids)

Τη μεγαλύτερη διάκριση στην ιστορία της πέτυχε σαν σήμερα το 1977 η Ένωση, που κατάφερε να επικρατήσει με 7-6 στα πέναλτι της QPR δείχνοντας ότι ο Δικέφαλος είναι πολύ δυνατός για να «πεθάνει»..

Στην Εθνική κορασίδων η Ρούλα Πούλιου του Μεσολόγγι 2008.!!!!!

 Μεταξύ των κοριτσιών που κλήθηκαν  απο τον Ομοσπονδιακό προπονητή Αντώνη Πριόνα  για την Γαλλία όπου θα διεξαχθεί η Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017 είναι η επιθετικός του Μεσολόγγι 2008 Ρούλα Πούλιου..

Συγχαρητήρια Τρικάρδου στην Α.Ε.Μεσολογγίου για την κατάκτηση του κυπέλλου!

Το ΔΣ του ΑΟΚ-Τρικάρδου  εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει την ΑΕΜ για την κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣ Αιτ/νιας..

Μετά από περιπλάνηση χρόνων στις κατώτερες κατηγορίες, ο Τρίκαρδος επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια. ...


Με νίκη ολοκλήρωσε η ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στην Β' κατηγορία ΕΠΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ Α' ομίλου και φυσικά η άξια  στέψη της ως πρωταθλήτρια.

ΠΑΟΚ Καλυβίων - Αστέρα Καμαρούλας 1-1

 Ο ΠΑΟΚ Καλυβίων σε ένα καλό ποιοτικά παιχνίδι ήρθε τελικά ισόπαλος 1-1 με αντίπαλο την πολύ καλή ομάδα του Αστέρα Καμαρούλας, δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν στο γήπεδο Αγγελοκάστρου, ενώ αντίστοιχα και η ομάδα της Καμαρούλας έπαιξε ελεύθερο και επιθετικό ποδόσφαιρο, είχε ευκαιρίες όμως δεν μπόρεσε να τις αξιοποιήσει.

Ο Ερμής επικράτησε (80-69) του Χαρίλαου Τρικούπη στον Λαγκαδά

 Στο πρώτο χρονικά ματς -συνολικά- της Β' Εθνικής, ειδικότερα για τον Ομιλο Βορρά και την 22η αγωνιστική, το Αγρίνιο επικράτησε στο ντέρμπι με το Στρατώνι, με σκορ 66-61 στην Αιτωλοακαρνανία. Η ακάθεκτη και πρωτοπόρος Καστοριά εξάλλου, πέρασε (85-74) και από την έδρα της Γέφυρας, ο Ερμής Αγιάς έφυγε με διπλό (83-60) από τον Εύοσμο επί του Αίαντα και η Καρδίτσα δραπέτευσε από την Ξάνθη με νίκη (70-64) επί της Ασπίδας. Σε άλλα ματς, το Ανατόλια «λύγισε» (83-77) στον έξτρα χρόνο την ΧΑΝΘ, σε επεισοδακό παιχνίδι, ο Φίλιππος Βέροιας σημείωσε εκτός έδρας διπλό ελπίδας (69-66) κόντρα στον Πολύγυρο, ο Ερμής επικράτησε (80-69) του Χαρίλαου Τρικούπη στον Λαγκαδά και το Πευκοχώρι επιβλήθηκε, με ανατροπή (70-66), του αξιόμαχου Πιερικού.

Η Προοδευτική Περάματος αντίπαλος του Μεσολόγγι 2008 στην 2η φάση του Κυπέλλου

 Μετά τα σημερινά αποτελέσματα της 1ης φάσης του Κυπέλου Γυναικών , το Μεσολόγγι 2008 θα υποδεχθεί την Κυριακή 26 Μαρτίου στο Ενωσιακό γήπεδο ΄΄ Θεόδ. Πασσιόπουλος΄΄ την Προοδευτική Περάματος που επικράτησε του Μαγνησιακού Βόλου με 3-1.[στην φωτογραφία διακρίνεται η Κατερίνα Γρίβα σε μια προσπάθεια της].

Η γιορτή του ποδοσφαίρου της ΕΠΣΑ 2017, στο Μεσολόγγι, με βραβεύσεις (ΦΩΤΟ)

  Την  Δευτέρα 6 Μαρτίου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας έγινε η ετήσια γιορτή της ΕΠΣΑ. Παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Πολιτείας, της Ε.Π.Ο, των Αρχών του Νομού, διαιτητές, παράγοντες, αθλητές και προπονητές από όλα τα σωματεία του νομού Αιτωλοακαρνανίας.
   Αναλυτικά η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας βράβευσε:...........