Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Πρεμιέρα με 4 γκολ η Ακαδημία Ευηνοχωρίου..

 Ποδαρικό με νίκη στο νέο πρωτάθλημα η ομάδα του Ευηνοχωρίου  που  στό εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Α.Ο. Ζευγαρακίου  επικράτησε με σκορ 4-1.


 Κυρίαρχη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα δημιούργησε  πολλές φάσεις και δεν απειλήθηκε από τον αντίπαλό της, πετυχαίνοντας δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο με το Ζευγαράκι  να μειώνει σε 3-1 στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου. στο 23'. Αναγκαστική η αλλαγή για το Ζευγαράκι μετά τον τραυματισμό του τερματοφύλακα ROCI,  στο 92' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο ποδοσφαιριστής Κυτούγιας (Ζευγαράκι) για εξύβριση στο διαιτητή.

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον πρόσφατο ξαφνικό θάνατο του πατέρα των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας Γερετσιάν Ιωάννη και Χρήστου.

ΦΑΣΕΙΣ.

5' δυνατό σουτ από τον Φούντα Α., η μπάλα λίγο έξω από την εστία
20' φάουλ έξω από την περιοχή,  ο Διαμαντόπουλος Χρήστος εκτελεί και η μπάλα στο αριστερό γάμα κάνοντας το 1-0
42' κόρνερ από αριστερά ο Ζωγράφος Γ. με έξοχη κεφαλιά κάνει το 2-0
67' δυνατό σουτ από το Γερετσιάν Χρ η μπάλα στην αριστερή γωνιά και κάνει το 3-0
74' λάθος της άμυνας του Ευηνοχωρίου , μόνος ο Στρατόπουλος και με πλασέ μειώνει σε 3-1
90' μετά από οργανωμένη επίθεση ο Φουνταλής Β.,  πασάρει στον Δημαρά Π. στο ύψος του πέναλτι και ο τελευταίος με πλασέ σημειώνει το τελικό 4-1

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ

Κωνσταντακόπουλος, Διαμαντόπουλος Ν. (69' Φουνταλής), Κωνσταντάρας Γρ., Γερετσιάν Ι., Κωνσταντάρας Δ., Φούντας, Γερετσιάν Χρ., Διαμαντόπουλος Χρ. (55' Νεμποτάκης), Ζωγράφος (65' Πανόπουλος), Παπαδόπουλος, Μακρής (53' Δημαράς)

ΖΕΥΓΑΡΑΚΙ:

ROCI (23' Λιάπης), Καρασάββας (40' Σταμάτης), Χαλιμούρδας (53' Γιαννακόπουλος), Τασόπουλος, Σιάσος, Κυτούγιας, Ζαφείρης, Κωσταρέλος (65' Κοκωρώνης), Θεοδωρόπουλος, Στρατόπουλος, Ζωγράφος

ΠΗΓΗ : athlitiki-enosi-evinoxoriou.blogspot.gr