Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Το Μεσολόγγι 2008 ανακοίνωσε τίς αρχηγούς του ενόψει της φετινής αγωνιστικής περιόδου...



Οι φετινές αλλαγές στο Μεσολόγγι 2008  φαίνεται ότι είναι σε όλα τα επίπεδα, καθώς σήμερα είχαμε αλλαγή «φρουράς» στίς αρχηγούς της ομάδας για την φετινή περίοδο. 

Σήμερα αποφασίστηκε από τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Γουλή για τις φετινές υποχρεώσεις της ομάδας να οριστούν αρχηγοί οι : Μαρία Μόκκα ,Μαρία Καπνίση και Ρούλα Πούλιου.
Ο Μεσολογγίτης τεχνικός επέλεξε με διαφορετικά κριτήρια τις φετινές ΄΄κάπταιν ΄΄ στην θέση των έμπειρων Χριστίνας Πρασσά,  Μαρίας  Γρομητσάρη και Φρόσως Ρισβά που τα τελευταία χρόνια αποτελούσαν την τριπλέτα των κάπταιν.                                                                                                     Η πρώτη φετινή αρχηγός Μαρία Μόκκα είναι 19χρονών και είναι απο την πρώτη χρονιά στην ομάδα , όπως και η 18χρονη Μαρία Καπνίση , ενω η νεώτερη Ρούλα Πούλιου 17χρονών, μαζί με την Καπνίση έχουν τιμήσει το Μεσολόγγι 2008 με τις συμμετοχές τους στις Εθνικές Κορασίδων-Νεανίδων και ο ορισμός τους είναι μια επιβράβευση για αυτό από την ομάδα..
Η φιλοσοφία της νεοφώτιστης ομάδας  είναι αυτή που υπήρχε και παρότι η ομάδα ανέβηκε στην Α΄Εθνική, το ρόστερ να αποτελείται απο μικρές σε ηλικία παίκτριες και οι προσθήκες που έγιναν ήταν   πολύ   επιλεκτικές..
                                                            1. Μαρία Μόκκα
                                                                 2.Μαρία Καπνίση
                                                                 3.Ρούλα Πούλιου