Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Νίκη στην πρεμιέρα για την νεοφώτιστη ομάδα της Παιανίας επι του μαχητικού Αστέρα με 1-0..

 Με νίκη ξεκίνησε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η Παιανία Μάστρου που κέρδισε με 1-0 την νεανική ομάδα  του Αστέρα Μεσολογγίου.

Το μοναδικό γκολ που έκρινε και την αναμέτρηση πέτυχε ο Π. Μουρκογιάννης στο 27' με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ζαβιτσάνου.Από εκείνο το χρονικό σημείο και μετά η γηπεδούχοι περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο, ο Αστέρας πήρε τα ηνία του αγώνα και ιδιαιτέρως στο β' ημίχρονο πίεσε πολύ επιζητώντας το γκολ και τη νίκη. Έχασε πολλές ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι που είχε σε δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή του Γιάννη Μιχαλόπουλου.

 Παιανία Μάστρου: Κάλλης Α.,Ξύστρας Α. (60 Κουμπαρούλης Φ.) ,Ζαβιτσάνος Δ. (70 Μπλαχούρας Ί.) ,Ράπτης Ί.,Καραμητσος Π., Κόκκοτος Γ, Σύρρος Γ., Πλαστήρας Κ., Κολτσίδας Ν., Μουρκογιάννης Π (40 Καρανίκας Ά.), Φυλλαδιτάκης Γ

Αστέρας Μεσολογγίου: Σταθάτος Σ,Σχωρης Δ., Μποτας Ί.(75 Μωραΐτης Α), Παπασπύρος Α.,Κοινής Π,Φονταλης Β (45 Μιχαλόπουλος Ί.),Σταμάτης Κ,Μπουλης Ε (46 Γρηγορακης Χ),Ρουσσης Π (55 Πασπαλιάρης),Σύρρος Γ,Χριστοδουλατος Ε


Πριν την έναρξη του παιχνιδιού βραβεύθηκε ο περυσινός προπονητής μας Κατσαρέoς Βασίλειος για την καθοδήγηση της ομάδας στην άνοδο.