Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Πρώτο τεστ… θετικό για ΑΕΜ

Φιλική νίκη με σκορ 1-0 για την ΑΕΜ το απόγευμα του Σαββάτου επί της Αχαϊκής στο γήπεδο Λιμνοχωρίου, με σκόρερ το Θανάση Μιχαλόπουλο.

Πολύ καλό παιχνίδι σε γενικές γραμμές και από τις δυο ομάδες παρά την κούραση της προετοιμασίας στην οποία βρίσκονται αμφότερες, την αφόρητη ζεστή και τον κακό αγωνιστικό χώρο, με την ομάδα του Μεσολογγίου με τέρμα στο 80΄ από τον Θανάση Μιχαλόπουλο με κεφάλια ψαράκι από το ύψος της μικρής περιοχής μετά από σέντρα από αριστερά του Θανάση Καβαλάρη να είναι αυτοί που θα πάρουν την νίκη.
Στο 30΄  της αναμέτρησης  τραυματίστηκε  ο Βασιλάρης της ΑΕΜ και θα αντικατασταθεί καθώς θα γυρίσει το πόδι του, με τις πρώτες εκτιμήσεις να μιλάνε για διάστρεμμα.
Ευχαριστημένος από την διάθεση και την αγωνιστικότητα των ποδοσφαιριστών του και φυσικά το νικηφόρο αποτέλεσμα έμεινε ο τεχνικός της ομάδα του Μεσολογγίου Χρήστος Ζαρκαβέλης που παρέταξε την ομάδα του ως εξής...
ΑΕ Μεσολογγίου: (Χρήστος Ζαρκαβέλης) Ζέρβας, Μπαλαούρας Κ., Κάκκος Μπ., Λίτσος, Δενδρινός, Ντζιμάνης, Χαλαζιάς, Καβαλλάρης Αθ., Μιχαλόπουλος, Βασιλάρης, Κοντοπάνος.

Αγωνίστηκαν και οι, Πατσουράκης, Βασιλείου Κ., Βασιλείου Γ., Κάκκος Γ., Ρήγας, Παλιάτσας, Μάντης, Ροναλντο.


.
Πηγή: aitosports