Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017 διοργανώνεται ο 4ος διάπλους κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης στο όμορφο και γραφικό Μεσολόγγι.

 4ος διάπλους κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης 4 και 8 KM Μεσολόγγι 2017

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: MARATHON SWIMMING,OPEN WATER SWIMMING,SWIM CROSS
Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017 διοργανώνεται ο 4ος διάπλους κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης στο όμορφο και γραφικό Μεσολόγγι.
Θα υπάρξουν 2 διαδρομές 4 και 8 χιλιομέτρων με εκκίνηση από το ιστορικό νησάκι Βασιλάδι και διασχίζοντας την πανέμορφη λιμνοθάλασσα θα τερματίσουν στην παραλία της Τουρλίδας .
Η συμμετοχή είναι ανοικτή για όλους εώς 65 ετών. Οι αθλητές μπορούν να συμμετάσχουν και σε μεγαλύτερη ηλικία.
Η ώρα εκκίνησης είναι 9,00 το πρωί για τους συμμετέχοντες στον αγώνα τον 8 km και 10.00 για τους συμμετέχοντες στον αγώνα των 4 Κm. Oι κολυμβητές θα πρέπει να ακολουθούν αυστηρά την διαδρομή που δείχνουν οι σημαδούρες ώστε αυτές να είναι στο αριστερό τους χέρι για τα 4 Km και το αντίθετο για τα 8 Km.Όποιος κολυμβητής ακολουθήσει διαφορετική διαδρομή θα ακυρώνεται.
Προϋπόθεση συμμετοχής είναι:
- Οι αθλητές να διαθέτουν θεωρημένο αθλητικό ιατρικό δελτίο .
0ι αλλοδαποί θα συμμετάσχουν βάση των στοιχείων των διαβατηρίων τους,
- όσοι δεν έχουν αθλητική ιδιότητα, ημεδαποί και αλλοδαποί, θα πρέπει να προσκομίσουν υπεύθυνη δήλωση ότι είναι υγιείς, γνωρίζουν κολύμβηση και αγωνίζονται με δική τους ευθύνη
. Όσοι συμμετέχοντες το επιθυμούν μπορούν να λάβουν ιατρικό πιστοποιητικό από τον Καρδιολόγο Τσουμπελή Αντώνη δωρεάν.
Την Κυριακή ημέρα του αγώνα και ώρα 9:00 πμ, θα ξεκινήσει καραβάκι από την Τουρλίδα από όπου θα γίνει η μεταφορά των αθλητών και λοιπών συνοδών προς το νησί του Βασιλαδιού. Εκεί θα ακολουθήσει σύντομη επίσκεψη στην εκκλησία του Αγίου Σώστη. Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 10:00 πμ .Οι κολυμβητές θα πρέπει να είναι παρόντες στην παραλία Τουρλίδα τουλάχιστον 1 ώρα νωρίτερα από της 9:00 πμ ώστε να τους δοθούν οι τελευταίες οδηγίες σχετικά με τον διάπλου. Ο τερματισμός θα γίνει στην παραλία Τουρλίδα και ως ανώτατο όριο χρόνου κολύμβησης τίθενται οι 2,5 ώρες.
Οι κολυμβητές για τα 8 Κm θα πρέπει να βρίσκονται στην παραλία Τουρλίδα εώς της 8,30 το πρωί και στις 9,00 θα δοθεί η εκκίνηση.
Η διαδρομή θα σημανθεί με σημαδούρες και θα υπάρχουν συνοδευτικά σκάφη και επόπτες διαδρομής σε όλο το μήκος .Σταθμός ανεφοδιασμού θα υπάρχει στα 3 και 5 χιλιόμετρα
Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα της τροποποίησης του προγράμματος.
Υγειονομική Κάλυψη
Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη. Όποιος δεν καταθέσει υπεύθυνη δήλωση για την αποποίηση ευθύνης δεν μπορεί να συμμετάσχει .
Ο διοργανωτής δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ατυχήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα, στην άφιξη, στην αναχώρηση και σε συναφείς υπηρεσίες των αθλητών και συνοδών . Για την ασφάλεια των αθλητών θα υπάρχει γιατρός καρδιολόγος και οι αγωνιζόμενοι θα επιβλέπονται από εθελοντική ομάδα διάσωσης επίσης θα υπάρχει προσφορά νερού και ισοτονικών ποτών.
Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθούν σκουφάκια κολύμβησης αριθμημένα και θα απονεμηθούν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώμα συμμετοχής
Κόστος συμμετοχής 10 e.
Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές εώς 28 Αυγούστου στα τηλ 6947906226 και στο τηλέφωνο του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου 26310 26970 από 10πμ εώς 3μμ .Οι υπεύθυνες δηλώσεις θα κατατεθούν κατά την συγκέντρωση των κολυμβητών πρίν την έναρξη του διάπλου ή στην γραμματεία του ναυτικού ομίλου Μεσολογγίου ή να αποσταλούν στο e mail : atsoumpelis@gmail.com
Πληροφορίες και επικοινωνία στο τηλ 26310 26970 και 6947906226
H οργανωτική επιτροπή: Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου
Τσουμπελής Αντώνης
H διαδρομή:[πανω φωτογραφια]