Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Επένδυση στα νιάτα το Μεσολόγγι 2008 !!!

Η νεοφώτιστη ομάδα της Α’ Εθνικής, Μεσολόγγι 2008  εκτός το οτι προσπαθεί να φτιάξει ένα αξιοπρόσεχτο σύνολο για τη νέα σεζόν, προσπαθεί να ενισχυθεί σημαντικά με παιδιά που έχουν το μέλλον μπροστά τους. Ενα απο αυτά θα είναι η 12χρονη τερματοφύλακας Αντζελίνα Γρίβα που θα συνθέσει την φετινή τριάδα τερματοφυλάκων μαζί με την Νατάσα Νταβαντζή και την Αννα -Μαρία Παναγιωτοπούλου.

Η Αντζελίνα Γρίβα θα είναι η δεύτερη  Ζακυνθινιά τερματοφύλακας που θα αγωνιστεί στο Μεσολόγγι 2008 ,
αφού είχε προηγηθεί η Μαρία Τσουκαλά [ φωτογραφία] πού είχε αποκτηθεί απο την Δόξα Πηγαδακιών και την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 είχε μεγάλη συμβολή στην άνοδο της Μεσολογγίτικης ομάδας στην Β΄Εθνική.


<<Μια δικαίωση και μία ελπίδα.Η μαθήτρια του Α Δημοτικού Σχολείου Ζακύνθου Αντζελίνα Γρίβα ετοιμάζεται για τα σαλόνια του γυναικείου ποδοσφαίρου της χώρας μας.Θα ανήκει πλέον στο ρόστερ της ομάδας Μεσολόγγι 2008, ομάδα της Α Εθνικής κατηγορίας γυναικών Μετά απο σειρά προπονήσεων με την Κ-13 του Απόλλωνα Ζακύνθου δοκιμάστηκε στην ομάδα του Μεσολογγίου και τον Αύγουστο ξεκινάει προετοιμασία για τις επερχόμενες υποχρεώσεις της ομάδας.
Θέλω ν'ευχαριστησω τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Γουλη αλλά και τους προπονητές του Απόλλωνα Σπύρο Φιορεντίνο και Παυλο Πλέσσα για το ενδιαφέρον τους και να ευχηθώ τα καλύτερα στην μαθήτρια μου!!!  >>
Ακης Λαδικός : Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης