Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Μεσολογγι 2008 :Πάρε θέση τώρα! ΚΑΡΤΕΣ ΦΙΛΩΝ 2017-2018

 Φίλε/φίλη του Μεσολόγγι 2008

Πριν λίγες ημέρες , πανηγυρίσαμε για την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού γυναικείου ποδοσφαίρου.
Όμως η  χρονιά που μας πέρασε δεν ήταν καθόλου εύκολη τόσο σε διοικητικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Η οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας έκανε τα πράγματα ακόμη δυσκολότερα οι άνθρωποι του Μεσολόγγι 2008  δεν μπορούν πλέον μόνοι τους.

Γίνε κι εσύ μέλος, δείξε την αγάπη σου προς την ομάδα με πράξεις.

Η δημιουργία της Κάρτας Φίλων  έχει στόχο την ενεργοποίηση των φιλάθλων της ομάδας σε διάφορους τομείς, ούτως ώστε να μπορέσουν να βοηθήσουν τη διοίκηση στο δύσκολο έργο της, ειδικά τώρα που μπροστά μας βρίσκεται η πρόκληση της Α΄Εθνικής.

Η τοπική κοινωνία πρέπει να αγκαλιάσει αυτή την ομάδα και όλοι να καταλάβουν ότι έχουμε μια ευκαιρία μέσω αυτής να αναδείξουμε τον τόπο μας.
Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ !

Ελάτε και φέτος ΜΑΖΙ να μοιραστούμε τις χαρές....

Φίλοι του Μεσολόγγι 2008 ,

Παρά την πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μας, και τις όλο και λιγότερες βοήθειες που λαμβάνουν τα σωματεία, η μόνη φερέγγυα δύναμη για μια ομάδα, είναι ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας που συνδράμει ανιδιοτελώς πέραν της ηθικής του υποστήριξης, είτε με χορηγίες, είτε με αγορά εισιτηρίου διαρκείας είτε με αγορά λαχνών κ.ο.κ.

Με στόχο να προμηθευτούν όσο περισσότεροι φίλοι της Ομάδας την κάρτα φίλων, και με σεβασμό στις δυσκολίες που βιώνουμε, η τιμή είναι αρκετά προσιτή και αφορά τους 11 εντός έδρας αγώνες Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.
Καλούμε όλους τους φίλους που αγαπούν την ομάδα μας να μας στηρίξουν και να αγκαλιάσουν την προσπάθεια των κοριτσιών μας στο δύσκολο έργο τους.

Οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν τις κάρτες φίλων για την νέα αγωνιστική περίοδο απο μέλη του Δ/Σ η αθλήτριες της ομάδας.Οι φίλοι μας απο μακριά τους αποστέλλονται ταχυδρομικώς αφου μας στείλουν e-mail στο mesologgisport@gmail.com για τα Στοιχεία – Ταχυδρομική Διεύθυνση.

Το Μεσολόγγι 2008 ....Φέτος βρίσκεται στη σέντρα της νέας εποχής, με μοναδικό στόχο να γίνεται ακόμα καλύτερο για νέες επιτυχίες.
Αυτός ο στόχος θα υλοποιηθεί με τη συμμετοχή ΟΛΩΝ μας.
Με την παρουσία στο γήπεδο, την ηθική στήριξη και την ενίσχυση που θα  δώσει  στην ομάδα μας την ώθηση για να φτάσει ακόμα ψηλότερα.
Κλείσε θέση ΤΩΡΑ δίπλα στην ομάδα που θα αγωνιστεί φέτος στο πιό ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της ιστορίας της, αποκτώντας μια κάρτα φίλων !!!!
 Θερμές ευχαριστίες στον Επίσημο Χορηγό των Καρτών Φίλων.. το Μέλι των Πρωταθλητών  ¨¨MelVita¨¨
 Ηδη πήρανε θέση με την αγορά Κάρτας φίλων του Μεσολόγγι 2008 ο Μιχάλης Μπιλάλης Πρόεδρος της ΑΕΜ...
                           Ο αμυντικός της ΑΕΜ Κώστας Μπαλαούρας
                                         Ο παράγοντας της ΑΕΜ ,Λάμπρος Βασιλείου

                                        Ο Φυσικοθεραπευτής Σιάσος Κώστας
  Ο πρώην πρόεδρος του ΓΟΜ Μπαλαούρας Λάμπρος.....

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 : «Πάρε θέση........Δώσε δύναμη στο όνειρο»