Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Η ΑΕΜ ήταν καλύτερη και κατέκτησε δίκαια το Κύπελλο για 7η φορά στην ιστορία της, επικρατώντας με 2-Ο της Φλόγας

 Κυπελλούχος ΕΠΣ Αιτ/νιας αναδείχτηκε η ομάδα της Α.Ε.Μεσολογγίου κερδίζοντας στο μεγάλο τελικό της Τετάρτης την ομάδα της Φλόγας Παλαιομάνινας  με σκορ 2-0.

Μπροστά σε περίπου 2500 φιλάθλους και από τις δύο πλευρές, Α.Ε. Μ και Φλόγα «μονομάχησαν» με έπαθλο το Κύπελλο της ΕΠΣ Αιτ/νίας, στο γήπεδο του Παναιτωλικού.
.Να τονίσουμε πως διεξήχθη ένας Τελικός, γιορτή του ποδοσφαίρου, χωρίς να συμβεί το παραμικρό τόσο μέσα στον αγωνιστικό χώρο όσο και στις κερκίδες και αξίζουν συγχαρητήρια και στίς  δύο ομάδες και στην διοργανώτρια αρχή..
Τα δύο γκόλ του αγώνα...
56΄ Η Α.Ε.Μ. ανοίγει το σκορ οταν ο  Κράνης από αριστερά  απέφυγε δύο αντιπάλους και σεντράρει και ο  επερχόμενος Μιχαλόπουλος με  κεφαλιά -ψαράκι έκανε το 1 - 0.
62΄  Σε  σέντρα του κορυφαίου παίκτη της ΑΕΜ  Μιχαλόπουλου  Αθ. από αριιστερά ο Βασιλάρης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και 2-0.

Καλή ήταν η διαιτησία του Δημήτρη Γκιάφη και των βοηθών του ,Σούζα και Λιόνα , ενώ χρέη 4ου έκανε ο Καραβασίλης.
Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Χρήστος Ζαρκαβέλης): Ζέρβας Δ., Μπαλαούρας, Κοντομήτσος, Τραγουλιάς, Πασπαλιάρης Γ., Δενδρινός, Μιχαλόπουλος, Ζαχαράκης, Κράνης Διον.(88΄ Σακελαρόπουλος Δ.), Ζέρβας Ν. (71΄ Χαλαζιάς), Βασιλάρης (85΄ Ζαρκάδας).

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Βαλάντης Ζώης): Διαμάντης, Νταλαπέρας, Νούλας Β. (62΄ Γκουτσέλης), Ντζιμάνης, Λίτσος (66΄ Νούλας Σ.), Καντάνης, Χριστόπουλος (73΄ Κακούρης), Παναγιωτόπουλος Ι., Πιστιόλης, Νάκος, Τουρλίδας.


*Μετά τη λήξη του μεγάλου τελικού, οι παράγοντες, το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΜ έγιναν ένα κουβάρι, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του Κυπέλλου, ενώ κατευθύνθηκαν προς τους φιλάθλους, οι οποίοι τους αποθέωναν.