Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

ΠΑΟΚ Καλυβίων - Αστέρα Καμαρούλας 1-1

 Ο ΠΑΟΚ Καλυβίων σε ένα καλό ποιοτικά παιχνίδι ήρθε τελικά ισόπαλος 1-1 με αντίπαλο την πολύ καλή ομάδα του Αστέρα Καμαρούλας, δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν στο γήπεδο Αγγελοκάστρου, ενώ αντίστοιχα και η ομάδα της Καμαρούλας έπαιξε ελεύθερο και επιθετικό ποδόσφαιρο, είχε ευκαιρίες όμως δεν μπόρεσε να τις αξιοποιήσει.

Ο ΠΑΟΚ Καλυβίων με τη λήξη της κανονικής περιόδου συγκέντρωσε 46 βαθμούς και τώρα θα περιμένει να αγωνιστεί με μειονέκτημα έδρας στον αγώνα κατάταξης με την ΑΕΚ Αγ. Κωνσταντίνου την επόμενη Κυριακή (19/03) προκειμένου να αναδειχθεί η δευτεραθλήτρια ομάδα του 2ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ.
Ο ΠΑΟΚ Καλυβίων θέλει μόνο νίκη στην συγκεκριμένη αναμέτρηση ώστε στη συνέχεια να παίξει στα μπαράζ ανόδου.
 Φάσεις και γκολ
3΄ Ο Λαινάς με ωραία σέντρα βρίσκει τον Βαγενά που σουτάρει αλλά η μπάλα βγήκε άουτ.
10΄ Έξω από την περιοχή ο Γ. Μυλωνάς επιχειρεί αδύναμο σουτ για να μπλοκάρει ο Γκοργκόλης.
15΄ Ο Καρύμπας εκτελεί φάουλ από θέση έξω δεξιά, η μπάλα πέρασε αρκετά ψηλά άουτ.
17΄ Ο Μπούρος τροφοδότησε τον Γ. Μυλωνά το σουτ το οποίο πραγματοποίησε βγήκε αρκετά έξω και πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
18΄ Βαθιά σέντρα του Καρύμπα, βρίσκει τον Αρκουμάνη ο οποίος δεν μπόρεσε να κοντρολάρει σωστά και ο Γκοργκόλης μπλόκαρε άνετα.
25΄ Παράλληλη σέντρα του Θ. Αριστόπουλου, ο Θεοδωρακόπουλος δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας στην έξοδο που πραγματοποίησε, όμως οι αμυντικοί του πρόλαβαν και απομάκρυναν.
29΄ ΓΚΟΛ Ο Γ. Αυγέρης εκτελεί κόρνερ από αριστερά και βρίσκει μέσα στη μικρή περιοχή τον Βαγενά, ο οποίος με ωραία κοντινή κεφαλιά, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Θεοδωρακόπουλου.
31΄ Ο Καρύμπας από αριστερά  με απ΄ ευθείας εκτέλεση φάουλ, στέλνει τη μπάλα να περάσει ελάχιστα από το κάθετο δοκάρι.
33΄ Άλλη μια εκτέλεση φάουλ από τον Καρύμπα, διώχνει με δυσκολία ο Γκοργκόλης για να απομακρύνουν στη συνέχεια οι αμυντικοί.
38΄ Παράλληλη σέντρα του Ζαχαράκη προς την περιοχή, πρόλαβε ο Κακαρούνας και έδιωξε σε κόρνερ.
42΄ Πολύ καλή σέντρα του Γ. Μυλωνά που βρίσκει τον Λιούλιο ο οποίος πιεζόμενος δεν κατάφερε να πάρει την κεφαλιά όπως θα ήθελε, για να μπλοκάρει στη συνέχεια της φάσης ο τερματοφύλακας.
44΄ Ψηλοκρεμαστή σέντρα από τον Γ. Μυλωνά μέσα στην περιοχή, ο Γκοργκόλης λόγω του αέρα δεν υπολόγισε σωστά, για να διεκδικήσει κατόπιν ο Ζαχαράκης, όμως ο διαιτητής υπέδειξε επιθετικό φάουλ σε βάρος του τερματοφύλακα.
45΄ Ο Λιούλιος από πλάγια αριστερά της περιοχής πραγματοποιεί δυνατό σουτ η μπάλα βγήκε ελάχιστα άουτ.
57΄ Ο Παναγιωτόπουλος από πλάγια αριστερά κάνει παράλληλη σέντρα, ο Ζαχαράκης δεν κατάφερε να πάρει την κεφαλιά, ακολούθως ο Λιούλιος πραγματοποιεί νέα σέντρα για να διώξουν τελικά οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων.
58΄ Από τη μεσαία γραμμή ο Καρύμπας με μακρινή μεταβίβαση βρίσκει μέσα στην περιοχή τον Ζαχαράκη, όμως με ταχύτατη επέμβαση ο Γκοργκόλης κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα.
59΄ ΓΚΟΛ Ο Γ. Μυλωνάς τροφοδότησε τον Καρύμπα ο οποίος μεταβίβασε γρήγορα στον Χ. Αυγέρη, ο οποίος από πλάγια αριστερά με δυνατό συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στο βάθος της αντίπαλης εστίας.
62΄ Ο Καρύμπας εκτελεί άλλο ένα φάουλ προς την περιοχή των φιλοξενουμένων, όμως ο Ι. Αριστόπουλος έδιωξε σε κόρνερ.
63΄ Κόρνερ με τον Καρύμπα από δεξιά, ο τερματοφύλακας Γκοργκόλης έδιωξε τη μπάλα με τις γροθιές και απομάκρυνε τον κίνδυνο.
64΄ Παράλληλη σέντρα του Σαλαγιάννη, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας Θεοδωρακόπουλος.
69΄ Ο Λαινάς πραγματοποιεί παράλληλη σέντρα, με κεφαλιά ο Θ. Αριστόπουλος στέλνει τη μπάλα άουτ.
70΄ Ξανά ο Λαινάς με σέντρα βρίσκει μόνο του τον Θ. Αριστόπουλο, την τελευταία στιγμή ο Ν. Μυλωνάς έδιωξε σε κόρνερ.
73΄ Οι φιλοξενούμενοι κερδίζουν τρια συνεχόμενα κόρνερ και πιέζουν την αντίπαλη άμυνα για να πετύχουν ένα ακόμη τέρμα, όμως οι αμυντικοί έστω με δυσκολία κατάφεραν να απομακρύνουν σε όλες τις φάσεις.
77΄ Ο Παναγιωτόπουλος πραγματοποιεί παράλληλη σέντρα, όμως ο Γκοργκόλης προλαβαίνει και διώχνει τη μπάλα με τις γροθιές του.
74΄ Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με τον Γ. Μυλωνάκαι τον Λιούλιο να αλλάζουν ταχύτατα τη μπάλα, όμως ο τελευταίος δεν κατάφερε να πλασάρει τον τερματοφύλακα Γκοργκόλη, ο οποίος με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε τη μπάλα.
84΄ Πολύ καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Ι. Αριστόπουλο να κάνει μακρινή σέντρα και ο Θ. Αριστόπουλος από πλάγια, με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ.
86΄ Ο Καρύμπας εκτέλεσε κόρνερ, ο Ν. Μυλωνάς πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
ΠΑΟΚ Καλυβίων (Π. Καρύμπας)
Θεοδωρακόπουλος, Μπούρος, Πατσαούρας (46΄ Παναγιωτόπουλος), Ν. Μυλωνάς, Νταλαπέρας, Γ. Αριστόπουλος, Ζαχαράκης, Γ. Μυλωνάς, Αρκουμάνης (40΄ Λιούλιος), Καρύμπας, Χ. Αυγέρης.

Αστέρας Καμαρούλας ( Π. Βραχωρίτης)
Γκοργκόλης, Σαλαγιάννης, Ι. Αριστόπουλος, Κακαρούνας, Σ. Παναγιωτόπουλος, Καπέλης, Θ. Αριστόπουλος (91΄ Μάντζος), Ζωγράφος, Γ. Αυγέρης (65΄ Κόντος), Λαινάς, Βαγενάς

.kalyvia.gr