Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Δύο γκόλ με την Εθνική Νέων ο Μάριος Βρουσάι....

Η Εθνική Νέων (U19) επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας κόντρα στην Τουρκία, παιχνίδι που διεξήχθη στα Σπάτα.Ο Μάριος Βρουσάι πρώην ποδοσφαιριστής του Ναυπακτιακού Αστέρα σημείωσε τα δύο απο τα τρία γκόλ της Εθνικής μας ενώ στο β΄ημίχρονο αγωνίστηκε και ο έτερος Ναυπάκτιος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Πανάγου.


Η Εθνική Νέων (U19) του Γιάννη Γκούμα επικράτησε με 3-2 της Τουρκίας σε εντός έδρας φιλική αναμέτρηση, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τα προκριματικά του Euro 2017!

Οι Τούρκοι ήταν αυτοί που πήραν προβάδισμα στο σκορ (0-1) με γκολ του Μπαϊντεμίρ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45+1′).

Στο δεύτερο μέρος, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα “αντέδρασε” και έκανε την ολική ανατροπή. Στο 49′ ο Μάριο Βρουσάι έφερε το παιχνίδι στα ίσια (1-1), για να έρθει στο 59‘ ο Καμπέτσης να κάνει το 2-1. Τρία λεπτά αργότερα (62′) ο Βρουσάι σκόραρε ξανά κάνοντας το 3-1.

Το μόνο που κατάφεραν οι Τούρκοι ήταν να μειώσουν σε 3-2 με τον Σαχίν στο 66′.

Η σύνθεση της U19 της Εθνικής: Σιαμπάνης, Βαλμάς (56’ Πανάγου), Πανουργιάς (56’ Μπούσης), Παπαδογιωργάκης, Λάμπρου (78’ Έππας), Τζοβάρας, Μίγγος (78’ Σαχπατζίδης), Μπούρας (56’ Καμπετσής), Μπουζούκης (65’ Ζαχαρός), Βρουσάι (65’ Οικονομίδης), Γιαννούτσος (56’ Φουάσης).
talentabout.gr