Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Μεσολόγγι 2008 :Πρεμιέρα του δευτέρου γύρου την Κυριακή (12/2, 15.00) με Αρη Τρίπολης

 Την επιστροφή  στις επιτυχίες έχει ως στόχο η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Μεσολόγγι 2008 , που υποδέχεται στο Ενωσιακό γήπεδο ΄΄Θεόδ. Πασσιόπουλος ΄΄  την Κυριακή (12/2, ώρα 15.00) τον Αρη Τρίπολης, στην  αυλαία του δευτέρου γύρου του Γ΄ ομίλου του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής.

Η ομάδα του Μεσολογγίου  προέρχεται από δύο ισόπαλα αποτελέσματα εντός έδρας με Πανηλειακό και Πήγασο Θριάσιου, που είχε σαν αποτέλεσμα να βρεθεί στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα πίσω απο τον Φείδων Αργους.
Πλέον, έχοντας φτάσει στου… δρόμου τα μισά, τα περιθώρια για στραβοπατήματα έχουν περιοριστεί κι αυτό το γνωρίζουν ο Γιάννης Γουλής και οι παίκτριες του, που δούλεψαν όλη την εβδομάδα πάνω στα λάθη και τις αδυναμίες, θέλοντας να παρουσιάσουν βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο στην συνέχεια του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από το ματς της με την ομάδα της Τρίπολης.
Ο Κωνσταντίνος Ανδριανός  (φώτο), από την Αχαία, ορίστηκε να διευθύνει τον Κυριακάτικο αγώνα με βοηθούς του τους Τσούτσης Λεωνίδας ,Καραβασίλης Ανδρέας επίσης απο την ΕΠΣ Αχαίας.
Επίσης για την 8η αγωνιστική θα διεξαχθούν ακόμη οι αγώνες:
 ΠΗΓΑΣΟΣ ΘΡΙΑΣΙΟΥ-ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ

Διαιτητής:ΚΕΚΕΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
Βοηθοί:ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ , ΜΟΝΤΖΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

ΦΕΙΔΩΝ ΑΡΓΟΥΣ-ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Διαιτητής:ΚΩΤΣΟΝΟΥΡΗ-ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΑΡΙΑ
Βοηθοί:ΚΑΦΕΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ,ΣΙΓΓΑΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ