Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Παγκόσμια... διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στο Sky Sports

Η πρόσληψη του Μάρκο Σίλβα στον πάγκο της Χαλ έδωσε την ευκαιρία σε πάνελ του Sky Sports να μιλήσει με... κολακευτικά λόγια για το ελληνικό πρωτάθλημα!

Πρωτοστάτης...... ο Πολ Μέρσον, που ήθελε Βρετανό προπονητή για την ουραγό της Premier League και μίλησε ειρωνικά για το γεγονός ότι ο Πορτογάλος κέρδισε τον τίτλο με τον Ολυμπιακό.
«Κι εγώ θα μπορούσα να κατακτήσω το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό, χωρίς πλάκα», είπε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ. «Το έχουν κερδίσει 107 φορές σε 106 χρόνια. Γιατί πρέπει πάντα να είναι ξένος ο προπονητής; Δεν έχω τίποτα με τους ξένους προπονητές. Ο Κλοπ, ο Γκουαρντιόλα, είναι τοπ. Αλλά τι παραπάνω έχει εκείνος από τον Γκάρι Ράουετ;».
Η συζήτηση συνεχίστηκε, με τους καλεσμένους να επιμένουν ότι οι βρετανικές ομάδες δεν θα πρέπει να προτιμούν λύσεις από το εξωτερικό. Ο Τζεφ Στέλινγκ, ωστόσο, φρόντισε να υπογραμμίσει ότι ο Σίλβα είχε 17 σερί νίκες με τον Ολυμπιακό, προκαλώντας νέα αντίδραση του Μέρσον και νέα καρφιά για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Θα έπρεπε να σε νοιάζει η ποιότητα του πρωταθλήματος. Αυτό μπορεί να συμβεί στον Ολυμπιακό. Ρώτησε κόσμο, αυτό μπορεί να συμβεί στον Ολυμπιακό. Δεν μπορείς να μου πεις με ποιον θα παίξει ο Ολυμπιακός σε δύο μήνες, γιατί δεν βγάζουν πρόγραμμα. Εκεί φτιάχνουν το πρόγραμμα του πρωταθλήματος μήνα με το μήνα. Τόσο κακό είναι το πρωτάθλημα».
sdna.gr