Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Κάλεσμα του Μεσολόγγι 2008 και έναρξη προετοιμασίας για την νέα αγωνιστική περίοδο..

Με πολύ όρεξη και πολλά  όνειρα και για την ερχόμενη χρονιά ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας στο ΔΑΚ Μεσολογγίου  η προετοιμασία της  γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Μεσολόγγι 2008 για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Τρίκαρδος : Απέκτησε τον Νώντα Κούσουλα...Πρώτο δείγμα θετικό για την ομάδα στο φιλικό με τον Ομηρο -2-2 στο Νεοχώρι

.
.Νέα μεταγραφή για την ομάδα της Κατοχής που ενέταξε στο δυναμικό της και τον τερματοφύλακα Νώντα Κούσουλα ο οποίος αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στον  Αρη Αιτωλικού.

Ακαδημία Ευηνοχωρίου :Απέκτησε τον Δημήτρη Σούλα...Βαριά Φιλική ήττα με δοκιμές στον Αστακό.

 Ολοκληρώνεται σιγά σιγά το ρόστερ της Ακαδημίας Ευηνοχωρίου , που απέκτησε και τον 25χρονο μεσοεπιθετικό Δημήτρη Σούλα.

3ος διάπλους κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης Μεσολόγγι 2016

 3ος Διάπλους κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης Μεσολόγγι 2016
Την Κυριακη 28 Αυγούστου 2016 διεξήχθη ο 3ος διάπλους κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης από το ιστορικό νησάκι της λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου το Βασιλάδι με τερματισμό στην παραλία της Τουρλίδας.

«Βόμβα» στο μεταγραφικό παζάρι...

Μια τεράστια μεταγραφή που αλλάζει συσχετισμούς και δεδομένα πραγματοποίησε πρίν λίγο ομάδα της περιοχής μας που απέκτησε 29χρονο τερματοφύλακα  με θητεία σε ομάδες της Α΄Κατηγορίας.

Μεταγραφικό κρεσέντο της ΑΕΜ....

Μεταγραφικό "τσουνάμι" συμβαίνει τις τελευταίες ώρες στην Α.Ε.Μεσολογγίου  μιας και προχώρησε σε εννιά   ακόμη σημαντικές προσθήκες [ανανεώσεις και μεταγραφές]και συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο μεταγραφικό παζάρι.
Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Δύο μεταγραφές ανακοίνωσε η ΑΕΜ

Στην απόκτηση δύο ακόμη ποδοσφαιριστών προχώρησε η Α.Ε.Μεσολογγίου , ενισχύοντας το ρόστερ αμυντικά  αλλά και στη θέση του τερματοφύλακα.

Νίκη 1-0 της ΑΕΜ με γκόλ του Δημήτρη Σακελαρόπουλου

Δεύτερη φιλική νίκη σε διάστημα τριών ημερών για την ΑΕΜ με το ίδιο σκορ 1-0 αυτή την φορά εντός έδρας επί της ομάδας του Νέου Θέρμιου Απόλλων.

Κυριακή 28 Αυγούστου 2016:3ος διάπλους κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης. Μεσολόγγι 2016

 Την Κυριακή 28 Αυγούστου 2016 διοργανώνεται ο 3ος διάπλους κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης στο όμορφο και γραφικό Μεσολόγγι.
Η διαδρομή είναι 4 χιλιομέτρων με εκκίνηση από το ιστορικό νησάκι Βασιλάδι και διασχίζοντας την πανέμορφη λιμνοθάλασσα θα τερματίσει στην παραλία Τουρλίδα στον πράσινο φάρο .

2ο τουρνουά ποδοσφαίρου στο Μεσολόγγι το οποίο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Παντελή Χαλαζιά..

Την Τετάρτη 31 Αυγούστου στο Ενωσιακό γήπεδο ΄΄Θεόδωρος Πασσιόπουλος ΄΄ θα διεξαχθεί για δεύτερη χρονιά τουρνουά ποδοσφαίρου είς μνήμη του προέδρου της Αναγέννησης [που έφυγε πολύ νωρίς απο κοντά μας] Παντελή Χαλαζιά για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο, με την συμμετοχή των ομάδων :Αναγέννηση ,Α.Ε.Μεσολογγίου και Αστέρας.

Πρώτο τέστ με Ηρακλή Αστακού η Ακαδημία Ευηνοχωρίου

 Μετά από 10 μέρες προετοιμασίας η Ακαδημία Ευηνοχωρίου ετοιμάζεται και για το πρώτο της φιλικό ματς.
 Ενω με πολλές απουσίες συνεχίζεται η προετοιμασία της Ακαδημίας, ενόψει της νέας σεζόν που θα βρει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Β΄Κατηγορίας  ΕΠΣΑ.

Πρώτο φιλικό για τον με Χαρίλαο Τρικούπη...

Το πρώτο φιλικό της παιχνίδι θα δώσει η ομάδα του Χαρ. Τρικούπη  την Κυριακή 28/8 κόντρα στον Έσπερο ΑΟΠΑ , ο οποίος θα συμμετέχει και αυτός στο πρωτάθλημα της Β’Εθνικής μπάσκετ αλλά στο Νότιο  όμιλο.

"Επιτυχίες και από τους υποψήφιους νέους Διαιτητές - Βοηθούς Διαιτητές της Αιτωλοακαρνανίας"



.

Τηλυκράτης: Φιλική επικράτηση στην Ηγουμενίτσα (2-1 τον Θεσπρωτό)

Καλά στοιχεία έδειξε o Τηλυκράτης Λευκάδας που επικράτησε εκτός έδρας του Θεσπρωτού με σκορ 2-1, αφήνοντας ικανοποιημένο τον Ανδρέα Παντζιαρά.

Συγχαρητήρια του Μεσολόγγι 2008 στους επιτυχόντες ΑΕΙ -ΤΕΙ

Τα συγχαρητήριά τους και τις θερμότερες ευχές τους για ένα λαμπρό μέλλον στους μαθητές  και τις μαθήτριες που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της χώρας, εξέφρασαν η Διοίκηση, ο προπονητής και οι αθλήτριες  της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου  του Μεσολόγγι 2008..

Ο Βασίλης Λαναράς έβαλε το καλύτερο γκολ της ζωής του

 Στο κλαμπ των παντρεμένων πέρασε και ο Βασίλης Λαναράς , ο οποίος ανέβηκε τα... σκαλιά της εκκλησίας στο ΄΄Κτήμα Αριάνδη ΄΄ με την αγαπημένη του Μάγδα.

Θετικά είναι τα πρώτα μηνύματα που στέλνει η ΑΕΜ

Η ΑΕΜ αφησε και στο τρίτο της  φιλικό του παιχνίδι  θετικές εντυπώσεις και πολλές υποσχέσεις για το μέλλον βγάζοντας στον αγωνιστικό χώρο πολλά από τα στοιχεία που θέλει ο Χρήστος Ζαρκαβέλης επικρατώντας της πιο έτοιμης Φλόγας Παλαιομάνινας  με σκορ  1-0, με γκόλ που σημείωσε ο Δημήτρης Σακελαρόπουλος στο 47΄[διακρίνεται στην φωτογραφία με τον Γ.Γ. της ΑΕΜ Αλ. Παπανικολάου].

Τελειώνει σε 15 μέρες ο Γκιρτζίκης, κοινοποιήθηκε το βούλευμα

Κοινοποιήθηκε σήμερα το βούλευμα για την κάρτα υγείας που υποχρεώνει τον Γιώργο Γκιρτζίκη και τους υπόλοιπους που παραπέμπονται σε δίκη να αποχωρήσουν από τις θέσεις τους.

ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας : Η Κλήρωση του 1ου Ομίλου της Β΄Κατηγορίας

Παρουσια εκπροσωπων των ομαδων της  Β΄κατηγοριας ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας 
εγινε η κληρωση και στους τρείς  Ομιλους.
Οι  τρείς Ομιλοι χωρίστηκαν με βαση  γεωγραφικά κριτήρια, και ο κάθε όμιλος θα έχει 12 ομάδες

Ανακοίνωση Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου ...

.

Η 1η αγωνιστική της Α΄Κατηγορίας ΕΠΣΑ

Εγινε σήμερα[22-8-2016] η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α΄Κατηγορίας ,σε  δημόσια κλήρωση, που έγινε σε αίθουσα του Ενωσιακού γηπέδου «ΘΕΟΔ. ΠΑΣΣΙΟΠΟΥΛΟΣ»,  παρουσία αντιπροσώπων των ομάδων.Η Κληρωτίδα είχε κέφια καί έβγαλε δύο απο τα ντέρμπυ της σαιζόν μεταξύ Α.Ε.Μεσολογγίου -Φλόγα Παλαιομάνινας και Ναυπακτιακός Αστέρας-Παναμβρακικός Μπούκας στην πρεμιέρα.

ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας : ΚΛΗΡΩΣΗ 1ης και 2ης ΦΑΣΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2016-2017

ΠΡΟΣ:  Τα σωματεία που μετέχουν στην 1η και 2η φάση του Κυπέλλου

Ομηρος Νεοχωρίου : Φιλική «τεσσάρα» με χατ-τρικ του Βαγ. Σεραφίγγου

Φιλική νίκη του Ομήρου  που επικράτησε με 4-1 επί του Αστέρα Μεσολογγίου στο γήπεδο Νεοχωρίου  με τον Βαγγέλη Σεραφίγγο  να σημειώνει τα τρία από τα τέσσερα γκολ.

Φιλική νίκη του Αρη Αιτωλικού...



 Ο Αρης Αιτωλικού   νίκησε με 1-0 την ομάδα της Αναγέννησης Θέρμου , σε φιλικό προετοιμασίας των δύο ομάδων ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 32΄ο Αλέξανδρος Φούντας , ο οποίος  με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα.

«Μετακομίζει» στην Νάξο ο Γιάννης Τσουκαλάς

Θέμα ωρών δείχνει η ανακοίνωση της σημαντικής μεταγραφής από την ομάδα του Παναξιακού.

Θετικά μηνύματα παρά τη φιλική ισοπαλία για την ΑΕΜ

 Φιλική ισοπαλία στο γήπεδο του Λουτρού για τον τοπικό Αμβρακικό και την ΑΕ Μεσολογγίου. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με σκορ 1-1 με τους δύο  προπονητές, Ηρακλή Στασινό και Χρήστο Ζαρκαβέλη να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Με όνειρα και φιλοδοξίες η «πρώτη» της Αναγέννησης Μεσολογγίου..

 Με τη γνωστή, αξιόπιστη και πετυχημένη συνταγή του Μάκη Κουρνέτα  θα πορευτεί και τη νέα χρονιά η Αναγέννηση.

Έγραψε ιστορία η Στεφανίδη

 Η Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησε το πρώτο χρυσό της Ελλάδας στο επί κοντώ, αλλά και το πρώτο μετάλλιο που έχει πάρει Ελληνίδα στο συγκεκριμένο αγώνισμα του στίβου.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΤΟΠΟΣ ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Άντε να τελειώνουμε με τους Γιαννιώτες και τους Πετρούνιες…

Ο Νίκος Συρίγος κοιτάζει στα μάτια τους ΗΡΩΕΣ του ελληνικού αθλητισμού και τους ζητάει να… μας γράψουν στα παλιά τους τα παπούτσια!

Τρείς ακόμη κινήσεις επένδυσης για τον Αστέρα Μεσολογγίου.



 Τριπλό χτύπημα ο Αστέρας Μεσολογγίου..

Δυο ανανεώσεις για τον φιλόδοξο φέτος Τρίκαρδο

.
Συνεχίζεται το μπαράζ ανανεώσεων για τον Τρίκαρδο με τον σύλλογο να ανακοινώνει την παραμονή των Μεταξούλη Ευστ. και Κουμπαρούλη Φ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ!

  Στο Μεσολόγγι θα συνεχίσει να αγωνίζεται  ο υψηλόσωμος επιθετικός Γιώργος Ζωγράφος ο οποίος επιστρέφει στον Αστέρα απο τον συντοπίτη Γ.Ο.Μεσολογγίου...
     

Βοηθός προπονητή στην ΑΕΜ ο Μάκης Σταθής...

Η ΑΕ Μεσολογγίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γεράσιμο Σταθή για την θέση του βοηθού προπονητή.

Ακαδημία Ευηνοχωρίου : Άρχισε η προετοιμασία της ομάδας

 Με στόχο μια καλή πορεία στην Β ' Κατηγορία της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας .

Φιλικός αγώνας στην Θήβα με άρωμα Κατοχής...

 Στο σημερινό φιλικό στην Θήβα με αντιπάλους την τοπική ομάδα που αγωνίζεται στην Γ΄Εθνική και του Αμβρυσσεα Διστομου βρέθηκαν αντίπαλοι τρείς ποδοσφαιριστές απο την Κατοχή.

Στην Εθνική Νεανίδων κλήθηκε η Μαρία Καπνίση του Μεσολόγγι 2008..

 Σπουδαία νέα για την νεαρή μεσοεπιθετικό του Μεσολόγγι 2008 , Μαρία Καπνίση , όπου το πρωί της Τρίτης  ανακοινώθηκε πως θα συμμετάσχει στις προπονήσεις της Εθνικής Νεανίδων.

Με Αμβρακικό Λουτρού το δεύτερο φιλικό της ΑΕΜ

Έναν ακόμη δυνατό φιλικό αγώνα θα δώσει ο Α.Ε.Μεσολογγίου  πού θα  αντιμετωπίσει την ομάδα του Αμβρακικού Λουτρού.

Οι Βραζιλιάνοι χόρεψαν «Ζορμπά» για τον μεγάλο Λευτέρη! - «ΝΑΙ, ρε Ελλάδα!»

Με δάκρυα στα μάτια στο πρώτο σκαλί του βάθρου ο Λευτέρης Πετρούνιας φόρεσε το 2ο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα και γνώρισε την αποθέωση από τους Βραζιλιάνους θεατές και όχι μόνο.

Χρυσό μετάλλιο στους κρίκους ο Πετρούνιας!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας εκτελώντας με μοναδικό τρόπο το πρόγραμμα του στον τελικό των κρίκων και με 16.000 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Αστέρας Μεσολογγίου : Απέκτησε τον νεαρό τερματοφύλακα Ρέγκλη Δημήτρη..

Στην απόκτηση ενός ακόμη νεαρού  παίχτη προχώρησε ο Αστέρας Μεσολογγίου για να ενισχύσει το έμψυχο δυναμικό του. Πιο συγκεκριμένα αποκτήθηκε ο Δημήτρης Ρέγκλης.

Ξανά κάτω από τα γκολποστ του Ατρομήτου ο Κώστας Καραδήμας...

Eπιστροφή στα πάτρια εδάφη για τον 21χρονο  τερματοφύλακα Κώστα Καραδήμα , ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Ατρομήτου Αντιρρίου .

Επενδύει στο μέλλον η Ακαδημία Ευηνοχωρίου...

Μπορεί η Ακαδημία να ψάχνει έτοιμους ποδοσφαιριστές για να την βοηθήσουν άμεσα στις υποχρεώσεις της στη Β΄Κατηγορία, ωστόσο συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον, πιστή στο αρχικό πλάνο ,που θέλει κράμα έμπειρων και νέων ποδοσφαιριστών  η Ακαδημία προχώρησε στην μεταγραφή νεαρού ποδοσφαιριστή.

Ισόπαλο το πρώτο τέστ της ΑΕΜ κόντρα στον Αχελώο Αγγελοκάστρου

 Φιλική ισοπαλία 3-3 για ΑΕΜ και Αχελώο Αγγελοκάστρου το απόγευμα του Σαββάτου στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου ΄΄Θεόδ.Πασσιόπουλος ΄΄.

Στη Λάβα και ο Γατσέλος....

.

Τρίκαρδος Κατοχής : Συνάντηση πρίν την έναρξη της προετοιμασίας...

.

Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι για ιερό σκοπό.

 Ενα πολύ ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι που έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο της Αμφιλοχίας.Ο  Παναμβρακικός Μπούκας κέρδισε με σκορ 3-1 την U-20 του Παναιτωλικού , με τρία γκόλ που σημείωσαν οι δύο ποδοσφαιριστές με παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες Θανάσης Καβαλλάρης[2 γκόλ] και ο Αποστόλης Τσιούνης.

Καταιγιστικός ο Ναυπακτιακός στο πρώτο του φιλικό

.