Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

3oς στο Καρπενήσι ο Γιάννης Καρέτσος....Δυναμική παρουσία και για τους υπόλοιπους Μεσολογγίτες δρομείς οι οποίοι πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και τερμάτισαν επιτυχώς

 Εκτός του Γιάννη Καρέτσου  πάρα πολύ καλή παρουσία είχαν και οι υπόλοιποι Μεσολογγίτες και Μεσολογγιτισες συμμετέχοντες...

Ξεκίνησε το «χτίσιμο» της Ακαδημίας Ευηνοχωρίου....Ανανέωσε και ο Γιάννης Γιερατσιάν

 Σε γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται το «χτίσιμο» της Ακαδημίας ενόψει της νέας χρονιάς, που θα βρει   την Ευηνοχωρίτικη  ομάδα να αγωνίζεται στην Β’ κατηγορία

6ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ

Ο ποδηλατικός γύρος Ευηνοχωρίου «γεννήθηκε» το έτος 2010 από την ιδέα ενός ανθρώπου, ο οποίος ένιωσε την ανάγκη να καθιερωθεί ως θεσμός, μια βόλτα με το ποδήλατο απολαμβάνοντας τις ομορφιές της φύσης του χωριού μας. Ο θεσμός αυτός θα πραγματοποιηθεί για έκτη χρονιά μετά από παύση ενός χρόνου. Η απουσία από την εκδήλωση του εμπνευστή της ιδέας Κώστα Δ. Ξηρού, ο οποίος μας άφησε πολύ νωρίς θα είναι αισθητή.

Ακαδημία Ευηνοχωρίου : Ανανέωσε ο Δημ. Τρικαλινός

 Ξεκίνησε η υλοποίηση του προγραμματισμού στην ομάδα της Ακαδημίας Ευηνοχωρίου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι  Διοικούντες της ομάδας  μετά από την  έναρξη  συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Γουλή , προχώρησαν στην επέκταση της συνεργασίας τους με τον πρώτο ποδοσφαιριστή από το υπάρχον ρόστερ.

Πολύ καλή παρουσία της Δήμητρας Κοσσόβα στην Πορτογαλία..

 Πολύ καλή παρουσία είχε στα δύο πρώτα παιχνίδια της Εθνικής  Γυναικών Αμμου η συμπατριώτισσα μας Δήμητρα Κοσσόβα που στον αγώνα με την Εθνική Ελβετίας πέτυχε και ένα υπέροχο γκόλ...

Ο Σέζαρ ίδρυσε την ΑΕΚ της Βραζιλίας

 Ο παλιός παίκτης της ΑΕΚ, Ζούλιο Σέζαρ, φαίνεται πως δεν έχει ξεχάσει τα όμορφα χρόνια που πέρασε στην Ελλάδα και επέλεξε να κάνει κάτι για να συνδεθεί εκ νέου με την “Ένωση”.

Έκλεισε ένα έμπειρο πορτιέρο ο Τέλλος Αγρας..

 ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Στα "ερυθρόλευκα" ο Καλογήρου του Μιλτιάδη

Φιλική επικράτηση για τους Παλαίμαχους Παναχαϊκής στο Νεοχώρι...

Οι Παλαίμαχοι Παναχαϊκής έδωσαν πρίν λίγες ημέρες  φιλικό αγώνα με τον Όμηρο Νεοχωρίου στα πλαίσια του εορτασμού της πόλης. Τιμήθηκαν με αναμνηστικές πλακέτες οι Βασίλης. Στραβοπόδης, Ανδρέας Ζήκος, Γιώργος Ζήκος.

Φως στο τούνελ για την ΑΕΜ.....

Εντονη κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες ώρες στο Μεσολόγγι , όσον αφορά το μέλλον του ιστορικού συλλόγου της περιοχής!

Μαρία Καπνίση: H δική μας... Μάρτα

Αν και είναι μόλις 17 ετών η Μαρία Καπνίση έχει καταφέρει από το Μεσολόγγι να κερδίσει μια θέση στην Εθνική και από εκεί το βλέμμα της ξεφεύγει από το σύνορά μας, κοιτώντας... ψηλά.

3ος διάπλους κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης. Μεσολόγγι 2016

 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: MARATHON SWIMMING,OPEN WATER
Την Κυριακή 28 Αυγούστου 2016 διοργανώνεται ο 3ος διάπλους κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης στο όμορφο και γραφικό Μεσολόγγι.

Αναγέννηση Μεσολογγίου :Εικόνες ντροπής στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Μεσολογγίου

 Η Αναγέννηση Μεσολογγίου ως αθλητικό σωματείο της πόλης, θα ήθελε να εκφράσει κάποιους προβληματισμούς που έχει για την κατάσταση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Μεσολογγίου.

H ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΕΜ.

 Με θλίψη παρατηρεί ο φίλαθλος κόσμος της πόλης μας τον συνεχή κατήφορο της θρυλικής ΑΕΜ.

Παν. Κατσάνος : Αγαπάμε μία ομάδα....

 Ο αμυντικός της Αναγέννησης Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσάνος με  προσωπική δήλωση στην ιστοσελίδα του απάντησε σε αυτούς που  ονειρεύονται την διάλυση της Α.Ε.Μεσολογγίου....

Νεαροί ποδοσφαιριστές....Σε ομηρία και απέναντι...σε συμφέροντα, παζάρια και παραγοντισμούς..

Δέσμιοι μιας χρόνιας κόντρας μεταξύ αθλητικών σωματείων, στην ίδια πόλη, βρίσκονται  ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές.

Τόττι: “Η Ρόμα είναι η οικογένεια μου”

Σε  καθε μεταγραφική περίοδο θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές να θυμούνται την δήλωση του F. Totti .

Γ.Ο.Μεσολογγίου : Ανακοίνωσε προπονητή

Η ομάδα του Γ.Ο.Μ. ανακοίνωσε και επίσημα ότι ο Βασίλης Παστρωμάς θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας και πλέον έχει αναλάβει τον σχεδιασμό εν' όψει της νέας σεζόν.

Ανανέωσε με Βασιλείου ο Αλικυρναικός....

Μετά την χθεσινή πρώτη μεταγραφική κίνηση για τον Αλικυρναϊκό, σήμερα είχαμε και την πρώτη ανανέωση ενόψει της νέας περιόδου.

Μόνο με Κάρτα Φιλάθλου από 30 Σεπτεμβρίου στα γήπεδα

Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία για την Κάρτα Φιλάθλου και από τις 30 Σεπτεμβρίου, όπως δήλωσε ο Σταύρος Κοντονής, κανένας φίλαθλος δεν θα μπορεί να μπει σε γήπεδο χωρίς αυτήν.

"Σεφτέ" στις μεταγραφές ο Αλικυρναικός

Στην πρώτη του μεταγραφική κίνηση ενόψει της νέας σεζόν και του πρωταθλήματος της Β κατηγορίας προχώρησε πριν λίγες ώρες η ομάδα του Αλικυρναϊκού Αγίου Θωμά με την απόκτηση του Ηλία Κουλογιάννη.

Κωδικός… «Ανασυγκρότηση»



 Με αυτό το πλάνο ξεκινά φέτος η Ακαδημία Ευηνοχωρίου το μακρύ της ταξίδι στο πρωτάθλημα της Β΄ερασιτεχνικής κατηγορίας .

Στον Διαγόρα ο Βαβάτσικος

 Ο Κώστας Βαβάτσικος αποτελεί το 4ο φετινό μεταγραφικό απόκτημα του Διαγόρα Βραχναιϊκων.

Πολλοί «μνηστήρες» για Μάριο Πλακίδα...

Πολύ καλό όνομα έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια στην Βοιωτία ο Μάριος Πλακίδας , κάτι που τον βοηθάει να βρίσκει εύκολα ομάδα.

Αήττητος Σπάτων :Αυτή είναι η επόμενη ποδοσφαιρική «στέγη» του Χρήστου Πέντσα...

Ο Αήττητος Σπάτων εντάσσει στο δυναμικό του πολλούς έμπειρους ποδοσφαιριστές, για να πετύχει τον στόχο της ανόδου σε εθνική κατηγορία.

Γιώργος και Μπάμπης Κάκκος : «Ευχαριστούμε τους φίλους του Αλικυρναικού και του Αμφιλόχου και τις ομάδες»

Μπορεί τα αδέλφια , Μπάμπης και Γιώργος Κάκκος να μετακόμισαν στην ομάδα του Παναμβρακικού Μπούκας, ωστόσο δεν ξέχασαν τις προηγούμενες τους ομάδες [Αμφίλοχο και Αλικυρναικό],και αποδίδουν δημόσιες ευχαριστίες, και  να δείχνουν για ακόμη μία φορά  το ήθος που τους διακρίνει και εκτός γηπέδων....

Μπάσκετ: Στη Β΄Εθνική και με τη βούλα ο Xαρ. Τρικούπης

 Η ΕΟΚ έδωσε στην δημοσιότητα την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος της Β’Εθνικής, στην οποία μετά τις ανακατατάξεις, θα συμμετέχει ο Χαρίλαος Τρικούπης.

Μπάμπης και Γιώργος Κάκκος : Συμπαίκτες και πάλι τα δυο αδέλφια

Μετά από χρόνια τα δυο αδέλφια  θα φορέσουν και πάλι την ίδια φανέλα στο γήπεδο. Ο Μπάμπης και ο Γιώργος Κάκκος θα  είναι συμπαίκτες στον Παναμβρακικό Μπούκας.

Γενική συνέλευση ΕΠΣΑ: Στηρίζουν την διοίκηση τα σωματεία

 Σε μια κατάμεστη αίθουσα και με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε της Δευτέρα 25/7 το απόγευμα η γενική συνέλευση των σωματείων της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας  με το συνολικό αριθμό συμμετεχόντων  να φτάνει στα 52 σωματεία.

Ένας ηγέτης στην άμυνα...

Οι επιτελείς της Φλόγας, «κυνηγούσαν» εδώ και καιρό την περίπτωση του 26χρονου  αμυντικού Πάνου Στριμμένου , κινούμενοι με μεθοδικότητα, μέχρι να καταφέρουν να τον πείσουν να τον εντάξουν στο ρόστερ της ομάδας.

Ελεύθερη έπειτα από 8 χρόνια από τη Γλυφάδα η Κοσσόβα

Σημαντική αποχώρηση και αλλαγή σελίδας. Η Δήμητρα Κοσσόβα συμπλήρωσε οκτώ χρόνια στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Γλυφάδας και η νέα σεζόν δεν θα τη βρει εκεί!

Ενίσχυση στα μετόπισθεν με Γατσώρη...

Η ενίσχυση του Ομήρου  στην αμυντική γραμμή ενισχύεται με την απόκτηση του Λάμπρου Γατσώρη.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Μεσολόγγι 2008

 Το Μεσολόγγι 2008 εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην  υπεύθυνη της γυναικείας ομάδας του Ατρομήτου, Στέλλα Μουζάκη, για τον θάνατο του πατέρα της, Διονύση.

Με τη φανέλα του Νέου Θέρμιου Απόλλωνα θα αγωνίζεται τη φετινή σεζόν ο Μίλτος Τσαπόκου

 Τον νεαρό τερματοφύλακα Μίλτο Τσαπόκου , ενέταξε στο δυναμικό του ο Νέος Θέρμιος Απόλλων.

Ομηρος Νεοχωρίου : Στο τεχνικό τιμ και η Χριστίνα Πρασσά

Η Χριστίνα Πρασσά είναι η νέα γυμνάστρια του Ομήρου Νεοχωρίου.

Ανδρέας Δουλιώτης : Ο εκλεκτός του Ναυπακτιακού Αστέρα για τη θέση του τερματοφύλακα!

 Ο Μεσολογγίτης ποδοσφαιριστής Ανδρέας Δουλιώτης θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Ναυπακτιακό Αστέρα.

Λαγούδης Γιώργος-Ρόμπολα Αριστέα :Απάντηση στην ανακοίνωση των 13 μελών του Δ.Σ

 Απάντηση στην ανακοίνωση   των 13 μελών του  Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Α απο τον  Γιώργο Λαγούδη  και Αριστέα Ρόμπολα η οποία τους στοχοποιεί σαν βασικούς υπευθύνους για τον κίνδυνο  απώλειας του χορηγικού προγράμματος των Ενώσεων του ΟΠΑΠ που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Αναλυτικά η κοινή δήλωση των 2 μελών της Ε.Π.Σ.Α.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΟΤΣΟΥΚΗΣ: Έκκληση για βοήθεια – Πρέπει να σταθούμε ΟΛΟΙ δίπλα του

Τον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής του δίνει τους τελευταίους 6 μήνες ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΑΠΣ Ζάκυνθος, Λεωνίδας Κουτσούκης.

Φλόγα Παλαιομάνινας : Ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ντζιμάνη Δημήτρη

Παίκτης Φλόγας Παλαιομάνινας θα είναι και τη νέα χρονιά ο Δημήτρης Ντζιμάνης.

Ανακοίνωση 13 μελών του ΔΣ της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας

Ανακοίνωση εξέδωσαν τα 13 από 15 μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας με αφορμή τις ενέργειες της ΕΠΣ για την εξασφάλιση επιχορήγησης  του ΟΠΑΠ για τα σωματεία της Ένωσης.

Ανανεώσεων συνέχεια στον Τρίκαρδο που κρατά σχεδόν όλο το περσινό, επιτυχημένο, ρόστερ, το οποίο οδήγησε την ομάδα στην άνοδο.

.

Αναγέννηση Μεσολογγίου : Ανακοίνωσε την απόκτηση του Αγγελου Μπαλαμπάνη..

Μια σημαντική μεταγραφή ολοκλήρωσε σήμερα η ομάδα της Αναγέννησης Μεσολογγίου  φθάνοντας στην απόκτηση του 27χρονου αμυντικού μέσου Αγγελου Μπαλαμπάνη.

Επέστρεψε στον Πανιώνιο ο Φούντας

 Τη φανέλα του Πανιωνίου θα φορά και πάλι ο Ταξιάρχης Φούντας με τον 21χρονο να υπογράφει ως ελεύθερος για δύο χρόνια στους «κυανέρυθρους». Ο νεαρός επιθετικός είχε παίξει και πάλι στον Πανιώνιο ως δανεικός.

Ομηρος Νεοχωρίου : Επιστροφή Γιώργου Κοσσόβα

 Τέσσερα χρόνια έμειναν… χώρια Ομηρος  και Γιώργος Κοσσόβας  αφού ο 20χρονος αμυντικός θα φοράει τη φανέλα της ομάδας του Νεοχωρίου και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σίμος Βαλτογιάννης : «Τιμή μου να αγωνιστώ στον Τρίκαρδο »

Ο νεοαποκτηθείς παίκτης του Τρικάρδου, Σίμος Βαλτογιάννης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά τη συμφωνία του με την ομάδα της Κατοχής.

Νέα σελίδα στην προπονητική καριέρα του Δημήτρη Θεοδοσίου ...

.

Τον τερματοφύλακα Φωτόπουλο απέκτησε ο Παναμβρακικός

Τον τερματοφύλακα που θα πλαισιώσει τον Ανδρέα Ρόκκο στην υπεράσπιση της εστίας τους στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, «έκλεισαν» οι άνθρωποι του Παναμβρακικού Μπούκας.
Ο λόγος για τον 32χρονο γκολκίπερ Κώστα Φωτόπουλο  που την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα της Φλόγας Παλαιομάνινας.

Ανανέωσε με τον Τρίκαρδο ο Μάκης Κούσουλας..

Στην Κατοχή θα παραμείνει και τη σεζόν 2016-2017 ο Μάκης Κούσουλας , αφού ανανέωσε την συνεργασία του με τον Τρίκαρδο..

Ο Κώστας Γκασούκας πάλι κάτω από τα δοκάρια του Ομήρου..

 Στον Ομηρο  θα αγωνίζεται και πάλι από την προσεχή περίοδο ο Κώστας Γκασούκας...

Ενωση ΑΟΚ Τρικάρδου Κατοχής : Προωθεί παίκτες από την ομάδα των Παίδων...

Εκτός απο μεταγραφές και ανανεώσεις παικτών η διοίκηση του Τρικάρδου  ανακοίνωσε και την προώθηση στην πρώτη ομάδα τεσσάρων νεαρών παικτών απο την Παιδική ομάδα...