Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Μεσολόγγι 2008 : Κοίταξε στα μάτια τις Αβάντες Χαλκίδας για ένα ημίχρονο...

 Άλλη κλάση η ομάδα Αβάντες Χαλκίδας!!!! Έχει... δρόμο να διανύσει το Μεσολόγγι 2008..
Για ένα ημίχρονο  το Μεσολόγγι 2008  κοίταξε στα μάτια την πρωτοπόρο και σίγουρη πρωταθλήτρια ομάδα της Χαλκίδας, που όμως στη συνέχεια έδειξε πως η εμπειρία μπορεί να νικήσει τον ενθουσιασμό, επικρατώντας στο τέλος με το βαρύ 1-6 στο Αθλητικό Κέντρο ΄΄Ατλαντες Αγρινίου΄΄ του Αντ. Τσιμιδάκη.

Μίλησε η έδρα....Νέος Θέρμιος Απόλλων - Απόλλων Δοκιμίου 3-1

Με σκορ 3-1 κέρδισε ο Νέος Θέρμιος Απόλλων τον Απόλλων Δοκιμίου στο γήπεδο Θέρμου.

Ο Αλικυρναικός αποδείχτηκε «σκληρό καρύδι» για την πρωτοπόρο Φλόγα

Η Φλόγα Παλαιομάνινας αγχώθηκε απέναντι στον Αλικυρναϊκό, αλλά τελικά πήρε τη νίκη με 2 - 0.

ΑΝΕΤΑ Ο ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΕ 79-61

 Ο Γυμναστικός Σύλλογος Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου αντιμετώπισε για την 15 η αγωνιστική της Γ Εθνικής Μπάσκετ την ομάδα της Καλλιθέας Ίκαρος.

«Κόκκινος» πιστολέρο! ... Το καθάρισε ο Πιστιόλης....

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ 1

ΠΑΟΚ 0

Έκανε τα εύκολα δύσκολα ο Ναυπακτιακός ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο και στην επανάληψη και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να έχει άγχος μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή την λύση για την ομάδα της Ναυπάκτου έδωσε ο Κώστας Πιστιόλης πετυχαίνοντας το 12ο γκολ του στο πρωτάθλημα σε ένα αγώνα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων αφού και οι δύο ομάδες έχασαν ευκαιρίες με τον Ναυπακτιακό ωστόσο να έχει την μερίδα του λέοντος .

Αποτελέσματα 21ης αγωνιστικής Α΄ Κατηγορίας ΕΠΣ Αιτ/νίας



Λαχειοφόρος αγορά του Μεσολόγγι 2008: Οι αριθμός που κερδίζει ο [ 508 ]

.
Το Μεσολόγγι 2008  ανακοινώνει ότι ο τυχερός αριθμός  της λαχειοφόρου αγοράς του, με βάση την κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου της Τρίτης 26 Ιανουαρίου, είναι  ο 508[τα 3 τελευταία ψηφία του 1ου αριθμού του Λαικού Λαχείου της κλήρωσης της 26-1-2016 που ήταν ο αριθμός 34508]

ΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ - ΙΑΤΡΩΝ 30-31/1/2016

.

Ντέρμπι ειδικών συνθηκών για την Αναγέννηση Μεσολογγίου

Παιχνίδι ιδιαίτερων συνθηκών, για γερά νεύρα, και υψηλής βαθμολογικής σημασίας είναι το σημερινό [ Σαββατο 30/1/2016 στις 6.00 μ.μ.] για την ομάδα της Αναγέννησης απέναντι στην επικίνδυνη ομάδα της Παντάνασσας.

Μεσολόγγι 2008 : Την πρωτοπόρο ομάδα της Χαλκίδας υποδέχεται στο Αγρίνιο..

Σούπερ παιχνίδι αναμένεται να γίνει την Κυριακή 31 Ιανουαρίου στις 3.00 το απόγευμα στο Αθλητικό Κέντρο ΄΄Ατλαντες Αγρινίου ΄΄του Αντ. Τσιμιδάκη με το  Μεσολόγγι 2008 να "υποδέχεται" την πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα Αβάντες Χαλκίδας..

Η ομάδα της Ευβοιας  από την αρχή της φετινής περιόδου έχει σταθερή πορεία, μετρά 6 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και όλα δείχνουν ότι η άνοδός της στην Α΄Εθνική Κατηγορία Γυναικών  είναι προ των πυλών.Το έργο της Μεσολογγίτικης ομάδας είναι αρκετά δύσκολο γνωρίζοντας τις τεράστιες δυνατότητες των παικτριών της ομάδας της Χαλκίδας.

Στη Λεωφόρο ο Γρ.Διαμαντόπουλος

..
.
Μεταξύ των φιλάθλων που βρέθηκαν στο γήπεδο της Λεωφόρου για τον αγώνα Κυπέλλου μεταξύ του Παναθηναικού  και του Ατρόμητου ήταν ο νεαρός αμυντικός της ΑΕΜ Γρηγόρης Διαμαντόπουλος

Γιώργος Κατσαβός : «Πάνω απ΄ όλα ο συνάνθρωπος»

Ενα περιστατικό που προκάλεσε σοκ στους πάντες, για λίγα λεπτά, έλαβε χώρα σήμερα σε  αγώνα για το Σχολικό Πρωτάθλημα στο Ενωσιακό γήπεδο ΄΄Θεόδ. Πασσιόπουλος ΄΄ καθώς  σε μία ανύποπτη φάση γύρισε η γλώσσα νεαρού ποδοσφαιριστή σε μια διεκδίκηση της μπάλας.

Την πίτα του έκοψε ο σύνδεσμος των Αιτωλοακαρνάνων διαιτητών.

‪Έκοψαν_την_πρωτοχρονιάτικη_πίτα_τους_οι_Αιτωλοακαρνάνες_διαιτητές‬

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, έκοψε χθες το βράδυ Δευτέρα 25 Ιανουαρίου ο ‪Σύνδεσμος‬‪  Διαιτητών_Ποδοσφαίρου_Ν_Αιτωλοακαρνανίας‬, στα ιδιόκτητα γραφεία του στο Αγρίνιο.

Κύπελλο Ελλάδας –Στυλιαράς και Κωσταράς στην Λεωφόρο....

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές και βοηθοί των πρώτων αγώνων της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου.
Στην αναμέτρηση του Παναθηναικού με τον Ατρόμητο , η ΚΕΔ επέλεξε τον  Στυλιαρά Δημήτρη με βοηθό τον Πολ. Κωσταρά και την .Καρδιτσιώτισσα   Χρύσα Κουρομπίλια[Δυτ. Αττικής]

«Πράσινο» φως της Super League, για την ίδρυση Β’ Ομάδων των ΠΑΕ, στα πρότυπα της Ισπανίας

Δεκτό επί της αρχής έγινε το αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να επιτρέπεται η συμμετοχή Β' ομάδων  των ΠΑΕ σε εθνικά πρωταθλήματα. Εφόσον το σχέδιο αυτό υλοποιηθεί, οι Β' ομάδες  δεν θα μπορούν να παίζουν σε μεγαλύτερη κατηγορία από τη Football League.

Επεισόδια σε αγώνα σχολικού πρωταθλήματος στην Κεφαλλονιά

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το κλειστό του Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης» κατά τη διάρκεια αγώνα σχολικού πρωταθλήματος που τελικά διεκόπη λόγω επεισοδίων.

Έκοψαν την βασιλόπιτα στον Αρη Αιτωλικού

 Παρουσία του Προέδρου Μελέτη Πατρινού έγινε η κοπή της πίτας μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης,μεταξύ Ποδοσφαιριστών,Προπονητών & Διοικήσεως του Άρη Αιτωλικού.

Σωστή η Αρ.Ρόμπολα που τηρησε κατά γραμμα τον κανονισμο

 Στο χθεσινό αγώνα για το πρωτάθλημα της Football League μεταξύ της Ζακύνθου και του Παναιγιαλείου, που έληξε με νίκη της ομάδας του Αιγίου με 1-0, με σκόρερ τον Παν. Λινάρδο, παρατηρητές του αγώνα ηταν τα μέλη της ΕΠΣ Αιτ/νίας Αριστέα Ρόμπολα-Ζήκου και ο Νίκος Γυφτάκης, που ήταν αψογοι στα καθήκοντα τους...

Σημαντική εκτός έδρας ο Παναμβρακικός 0-2 την ΑΕ Βάλτου

 Ένα καλό πρώτο ημίχρονο στο Χαλκιόπουλο ήταν αυτό που έκρινε το  παιχνίδι μεταξύ των ομάδων της ΑΕ Βάλτου και του Παναμβρακικού Μπούκας.

Άλωσε» την Ζάκυνθο ο Παναιγιάλειος με σκόρερ τον Πάνο Λινάρδο.

 Με "χρυσό" σκόρερ τον Μεσολογγίτη ποδοσφαιριστή  Πάνο Λινάρδο  στο 64΄, ο Παναιγιάλειος  "δραπέτευσε" με σπουδαίο "διπλό" από το γήπεδο της Ζακύνθου  με σκορ 1-0 επικρατώντας της τοπικής ομάδας.

Ασταμάτητος ο Χαρίλαος Τρικούπης κέρδισε στην Αθήνα με 70-60 την Ν.Ιωνία..

Εύκολη νίκη για τον Χαρίλαο Τρικούπη στην Αθήνα απέναντι στην Ν.Ιωνία και 3/3 μέσα στο 2016.

Μπασκετική παράσταση για τον Αίολο Αστακού στην Κατερίνη

Άλλη μια μπασκετική παράσταση στα γήπεδα της Βορείου Ελλάδας για τον Αίολο Αστακού που διέλυσε στην Κατερινή τον Πιερικό με 59-77 παρότι αγωνίστηκε χωρίς τον Χαρισμίδη.

Αλλη ομάδα στον 2ο γύρο ο ΓΟΜ..

 Γ.Ο.Μ f.c - ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ 1 - 0

Ρετρό ιστορίες: Οι παλιοί μας «γνώριμοι» [A.E.Mεσολογγίου 1983]

Ιανουαριος 1983                                                                                                                                                 .Η ΑΕΜ για το πρωταθλημα της Εθνικης Ερασιτεχνικης κατηγοριας ταξιδευει στη Καλαμπακα και αντιμετωπιζει τα Μετεωρα,σε μια απο τις πολυ σπανιες φορες που ομαδες απο την Θεσσαλια ειχαν συμπεριληφθει στον ομιλο της Ενωσης.Μια ωραια φωτογραφια με φοντο τους απιθανους βραχους των Μετεωρων.  

Ψυχρολουσία στο 95′ για Ατρόμητο , με τον Αλικυρναικό να πανηγυρίζει μια παλικαρίσια νίκη.

 Αλικυρναϊκός Αγίου Θωμά – Ατρόμητος Αντιρρίου 3-2

Μεγάλη εντός έδρας νίκη για τον Αλικυρναϊκός Αγίου Θωμά επί του Ατρόμητου Αντιρρίου με 3-2, με χρυσό σκόρερ στο 95΄τον Νεκτάριο Ζέρβα με κεφαλιά μέσα από την περιοχή.

Απόλλων και Ομηρος μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο ισόπαλο 1-1 ..

Μοιράστηκαν βαθμούς Απόλλων και Όμηρος...
Ισόπαλοι με σκορ 1 - 1 αναδείχτηκαν Απόλλων Δοκιμίου και Όμηρος Νεοχωρίου με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν τους 33 βαθμούς και να παραμένουν στην τέταρτη θέση και τους Δοκιμιώτες να ανεβαίνουν στην έβδομη θέση φτάνοντας τους 29 βαθμούς.

Ο Αρης Αιτωλικού επιβλήθηκε πιο άνετα από ότι δείχνει το τελικό σκορ ..

 Άνετο ''πέρασμα'' του Άρη Αιτωλικού από την Ματαράγκα με σκορ 0-1 κόντρα στον τοπικό Αράκυνθο,μια σημαντική νίκη που τον φέρνει όλο πιο κοντά στον στόχο της ανόδου & την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Εύκολο απόγευμα για τον Ναυπακτιακό Αστέρα στο Καινούριο...

Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης ο Ναυπακτιακός Αστέρας πέρασε νικηφόρα μέσα από το γήπεδο Καινουργίου κερδίζοντας με σκορ 4-0 την τοπική Δόξα.

Μόλις στο 3′ ο Ανδριτσόπουλος έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους και στο 30′ ο Μιχαλόπουλος έκανε το 0-2. Στο 67′ ο Πιστιόλης έκανε το 0-3 και το τελικό 0-4 διαμόρφωσε ο Φλέγγας στο 82′.

Ολα... μηδέν στη Αμφιλοχία...


Οι δύο ομάδες έμειναν στο μηδέν σε πολύ μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, με τον Αμφίλοχο να πιέζει στα τελευταία λεπτά του αγώνα αλλα τα δοκάρια   του στέρησαν   το «τρίποντο» στον αγώνα με την Α.Ε.Μεσολογγίου που διεξήχθη σήμερα στη Αμφιλοχία στο πλαίσιο της 20ης ημέρας για την Α΄Κατηγορία  της  ΕΠΣΑ.

Α' ΕΠΣΑ: Αποτελέσματα και βαθμολογία 20ης αγωνιστικής

.

To μάτς της χρονιάς!!!!!


Απίστευτο ματς στο Carrow Road, όπου είχαμε δύο ανατροπές, δύο γκολ στις καθυστερήσεις και την Λίβερπουλ να φεύγει με νίκη 5-4 επί της Νόριτς.

Οι κλήσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ απήγγειλε κατηγορίες και προσκάλεσε σε απολογία εν όψει της συνεδρίασης της.
Τη Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 16:00 θα συνεδριάσει η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ και θα ασχοληθεί με τις παρακάτω υποθέσεις.

Ο Α.Ο.Αλικυρναικός καλεί τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας για το κρίσιμο παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο Αντιρρίου..

Η διοίκηση του Α.Ο.Αλικυρναικού Αγ. Θωμά καλεί τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας στο κρίσιμο παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο Αντιρρίου , το οποίο θα γίνει το Σάββατο 23 Ιανουαρίου και ώρα 15:00 στο  Ενωσιακό γήπεδο ΄΄Θεόδ. Πασσιόπουλος ΄΄.

Βαθμολογία Α΄Κατηγορίας [19 αγ.]

           

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α΄Κατηγορίας ΕΠΣΑ [19αγ.]

ΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ - ΙΑΤΡΩΝ 23-24/1/2016

Στο γειτονικό ντέρμπι του Θέρμου  όπου ο Κεραυνός Μυρτιάς  υποδέχεται την ΄΄τυπικά ΄΄ φιλοξενούμενη Αναγέννηση , θα σφυρίξει ο Καραβασίλης [φωτογραφία ] με βοηθούς τον Βαλλιάνο και την Μπακάκη...

Στον Α.Ο.Τρίκαλα θα συνεχίσει την καριέρα της η Ευαγγελία Παναγιωτίδη...

 Η ομάδα του Α.Ο.Τρίκαλα 2011  θα είναι τελικά ο επόμενος σταθμός της καριέρας της Ευαγγελίας Παναγιωτίδη.

Νικηφόρα πέρασε η ομάδα του ΓΟΜ από το ΄΄λασπωμένο΄΄ γήπεδο του Παναιτωλίου

 Α.Ο.ΖΕΥΓΑΡΑΚΙ - Γ.Ο.Μ f.c 2 - 4
Σε ένα γήπεδο απαράδεκτο και επικίνδυνο για τους ποδοσφαιριστές,ο Γ.Ο.Μ f.c αφού προσαρμόστηκε στις ιδιαίτερες
συνθήκες του γηπέδου,κατάφερε να πάρει μια σημαντική νίκη, πετυχαίνοντας τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και ανατρέποντας
το σε βάρος του 2-1 του πρώτου μέρους.

Σε ένα παιχνίδι με σασπένς και πίεση στα τελευταία λεπτά του αγώνα η ομάδα Νέων του Παναιτωλικού πήρε την πρόκριση για τον τελικό απο την Φλόγα

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ[U-20]-ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ-1-0
 Με ευστοχο κτύπημα πέναλτυ του Μωραίτη στο 86΄η ομάδα Νέων του Παναιτωλικού πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ και θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Α.Ο.Χάλκειας που πήρε την πρόκριση με το ίδιο σκόρ απο την ομάδα του Νέου Θέρμιου Απόλλων.

Στην Προπόνηση προεπιλογής Εθνικής Γυναικών Ποδοσφαίρου Άμμου κλήθηκε η Δήμητρα Κοσσόβα

Στις υποχρεώσεις της   Εθνικής Ομάδας Γυναικών Ποδοσφαίρου Άμμου  της χώρας μας κλήθηκε η Μεσολογγίτισσα [καταγωγή απο το Στρογγυλοβούνι] κεντρική αμυντικός της  Γλυφάδας Δήμητρα Κοσσόβα.

Τρελαίνει κόσμο ο Α.Ο. Χάλκειας: Πέρασε στον τελικό ...και θα αντιμετωπίσει την ομάδα Νέων του Παναιτωλικού.

 Στον τελικό του θεσμού του Κυπέλλου της ΑΈΠΣΑ πέρασε ο ΑΟ Χάλκειας επικρατώντας στην ημιτελική φάση,στο δημοτικό γήπεδο Αντιρρίου  του Νέου Θέρμιου Απόλλωνα με 1-0 με γκόλ του Καλαβρουζιώτη στο 65΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ.

Ήθελε να κόψει δρόμο....

Γιαγιά «μπούκαρε» σε γήπεδο και διέκοψε αγώνα ποδοσφαίρου

Και τι δεν έχουν δει τα μάτια μας στα ελληνικά γήπεδα, όμως, το τελευταίο περιστατικό που συνέβη σε αγώνα για το παιδικό πρωτάθλημα Θεσπρωτίας... ξεπερνάει τα πάντα! 

Ενισχύεται στα μετόπισθεν με Μπαλαούρα Κώστα η ΑΕΜ.

 Μία απο τις ηχηρές μεταγραφές  κατα την τρέχουσα   μεταγραφική περιόδο, είναι  σίγουρα η επιστροφή του 30χρονου αμυντικού Κώστα Μπαλαούρα στην Α.Ε.Μεσολογγίου.

Ψάχνεται για... ακόμη ένα «μπαμ» η Αναγέννηση Μεσολογγίου

Εξαιρετικό είναι το κλίμα στην ομάδα της Αναγέννησης Μεσολογγίου , με την ενίσχυση του ρόστερ να βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο, ειδικά μετά την απόκτηση του 29χρονου μεσοεπιθετικού Ρισβά Ν. απο την ΑΕΜ.

Γ Εθνική: Μεγάλη νίκη του Χ. Τρικούπη Μεσολογγίου στο Αίγιο

Μεγάλη νίκη για τον  Χ.Τρικούπη Μεσολογγίου μέσα στο Αίγιο απέναντι στον Κεραυνό με 57-63.

Το γήπεδο «χωράφι» του Βούναργο.....Γήπεδο εντελώς ακατάλληλο για ποδόσφαιρο!

.
Ένα γήπεδο που ήταν σαν χωράφι 

Ξεφεύγει ο Αρης Αιτωλικού

 Συνέχισε τις υψηλές πτήσεις ο Άρης Αιτωλικού καθώς νίκησε τον αξιόμαχο Αχιλλέα Γραμματικούς με σκορ 2-1,παράλληλα αύξησε την διαφορά από τους διώκτες του.

Νικητής στη λασπομαχία ο Απόλλων Δοκιμίου...2 - 0 τον Α.Ο. Χάλκειας

Στο δύσκολο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Δοκιμίου ο τοπικός Απόλλωνας κέρδισε με 2 - 0 τον Α.Ο. Χάλκειας και οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην έβδομη θέση με 28 βαθμούς.

Εβδομη συνεχόμενη αγωνιστική που αγνοεί την νίκη η ομάδα της ΑΕΜ

ΑΕ Μεσολογγίου – ΠΑΟΚ Καλυβίων 0-0

Πήρε το ντέρμπι η Φλόγα και επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά ότι είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου,

 ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ  2

ΦΛΟΓΑ   4

Μεγάλη νικήτρια του Ντέρμπι η ομάδα της Φλόγας που ήρθε αποφασισμένη στο Παπαχαραλάμπειο στάδιο Ναυπάκτου κερδίζοντας τον Ναυπακτιακό και παίρνοντας αέρα τεσσάρων βαθμών από τον Ναυπακτιακό και δυο από τον Νέο Θέρμιο Απόλλωνα.