Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Δεν (Χ)άρηκε κανείς!

Τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν Αμβρακικός και Φλόγα – Παρελθόν ο  Ηρ. Στασινός από τον πάγκο του Αμβρακικού

Ο Αμβρακικός Λουτρού είχε τις ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να πάρει τους 3 πολύτιμους βαθμούς της νίκης, στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Φλόγα Παλαιομάνινας.
Ο Αμβρακικός αν και δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες για γκολ που δύσκολα χάνονται, βρέθηκε στο 65΄ πίσω στο σκορ από μια στημένη φάση που ήταν και η μοναδική κλασική ευκαιρία για την ομάδα της Φλόγας.
Παρελθόν αποτελεί για τον Αμβρακικό Λουτρού ο προπονητής Ηρακλής Στασινός καθώς τα απανωτά άσχημα αποτελέσματα της ομάδας από το ξεκίνημα στην Α΄ κατηγορία, ανάγκασαν τη διοίκηση σε αναζήτηση νέου προπονητή. Ο Η. Στασινός συνεχίζει στον Αμβρακικό ως προπονητής πλέον στις ακαδημίες της ομάδας.
Οι φάσεις του αγώνα:
10΄ Σουτ έξω από την περιοχή ο Γώγα, η μπάλα βρίσκει στα σώματα και καταλήγει σε κόρνερ,
24′ Ο Μερσιώτης μπαίνει μόνος στην περιοχή δεν μπορεί όμως να νικήσει τον τερματοφύλακα Διαμάντη που πέφτει στα πόδια και μπλοκάρει.
33′ Εκτέλεση φάουλ γέμισμα στην περιοχή κεφαλιά ο Καρίμπας, μπλοκάρει ο Στασινός.
34′ Ωραία συνεργασία ο Παγώνης σέντρα στον προωθημένο Μακρυπίδη μπαίνει μέσα στη περιοχή, επιλέγει να μη σουτάρει, δίνει πάσα στον Παγώνη που βρίσκεται στο σημείο του πέναλτι ο Παγώνης χάνει μοναδική ευκαιρία σουτάρει άουτ.
36′ Ο Αυγέρης μπαίνει στην περιοχή μόνος απέναντι στον Διαμάντη, σουτάρει άουτ.
42΄ Σουτ έξω από την περιοχή ο Καρίμπας ψηλά άουτ.
59΄ Κεφαλιά του Μακρυπίδη μέσα από την περιοχή, άουτ.
65′ Εκτέλεση φάουλ ο Κάριμπας έξω από την περιοχή, δεξιά όπως επιτίθεται η Φλόγα, δύο παίχτες ελεύθεροι στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Στασινού, κεφαλιά ο Νάκος, γκολ, 0-1.
76′ Πέναλτι για τον Αμβρακικό μετά από χέρι σε παίχτη της Φλόγας, Εκτελεί εύστοχα ο Γώγα,γκολ, 1-1.
Διαιτητές: Κέκελος Βοηθοί: Κολοσιώνης, Βαλλιάνος.
Συνθέσεις:
Αμβρακικός Λουτρού:Στασινός, Αλπέντζος, Γουρούνας, Φονιάς, Καρακώστας, Ζοται, Παγώνης, Μακρυπίδης(90΄Τσιλίκης Κ.), Μερσιώτης(71΄Νίκας), Γώγα, Αυγέρης(71΄Καβαλιέρης).

Φλόγα Παλαιομάνινας:Διαμάντης, Γκουτσέλης, Νούλας Β., Παναγιωτόπουλος (46΄Μπούρος), Νούλας Σ., Καντανής, Χριστόπουλος(79΄Ξευγένης), Ντζιμάνης(66΄Ψήφης), Καρύμπας, Νάκος, Νταλαπέρας.
e-maistros.gr
amvrakikos_loutro_floga_palaiomaninas-84
Εκτέλεση φάουλ ο Κάριμπας έξω από την περιοχή, δεξιά όπως επιτίθεται η Φλόγα, δύο παίχτες ελεύθεροι στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Στασινού, κεφαλιά ο Νάκος, γκολ, 0-1.
amvrakikos_loutro_floga_palaiomaninas-87
76′ Πέναλτι για τον Αμβρακικό μετά από χέρι σε παίχτη της Φλόγας, Εκτελεί εύστοχ.