Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

«Απόδραση» με τρίποντο - χρυσάφι για Ομηρο απο Δοκίμι...

Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με πολλές φάσεις και ένταση ο Όμηρος Νεοχωρίου κέρδισε στο Δοκίμι τον τοπικό Απόλλωνα με 2 - 0.
Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Χρήστου Ζαπάντη παρέμεινε στην κορυφή μαζί με τον Παναμβρακικό, ενώ ο Απόλλωνας που έχασε αρκετές μεγάλες ευκαιρίες έμεινε στους 3 βαθμούς.
Ο ι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και έχασαν ευκαιρίες στο πρώτο δεκάλεπτο. Στο 22΄ ο Όμηρος απείλησε με το Σπύρο Καλύβα, όμως ο Καρτσακλής έσωσε την ομάδα του. Το σκορ άνοιξε στο 40ο λεπτό όταν ο Παπανικολάου πέρασε κάθετη πάσα στο Βαγγέλη Σεραφίγγο που με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε το Θεοδωρακόπουλο. Στο τέλος του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι έχασαν μία ακόμα ευκαιρία με τον Κοτρώτσο και το 0 - 1 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.
Στο 66΄ ο Καρτσακλής έσωσε την εστία της ομάδας του διώχνοντας το πλασέ του Τσιφοπανόπουλου, όμως τρία λεπτά αργότερα ο Τσιφοπανόπουλος με προβολή από κοντά έκανε το 0 - 2. Στη συνέχεια οι παίκτες του Απόλλωνα χάσανε και ευκαιρίες που δε χάνονται σε κάποιες περιπτώσεις και το σκορ παρέμεινε στο 0 - 2 με τον Όμηρο να πανηγυρίζει μια σπουδαία νίκη.

Το φιλμ του αγώνα.

4΄ Πάσα του Γιαννακά στο Νίκο Αθανασίου που σε τετ α τετ με το Γκασούκα πλάσαρε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα του Ομήρου.
6΄ Πάσα του Γιαννακά στο Ζαχαράκη οι αμυντικοί έκοψαν σε κόρνερ πριν απειλήσει ο παίκτης του Απόλλωνα.
7΄ Συρτή πάσα του Ζαχαράκη ο Νίκος Αθανασίου από κοντά πλάσαρε άουτ.
22΄ Άστοχη έξοδος του Θεοδωρακόπουλου ο Σπύρος Καλύβας έπιασε το σουτ προς την εστία, όμως πριν τη γραμμή ο Καρτσακλής έδιωξε σωτήρια με κεφαλιά.
28΄ Σέντρα του Φώτη Κορομηλά από δεξιά ο Δαλαγιώργος με κοντινή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ.
40΄ Γκολ. Κάθετη πάσα του Παπανικολάου στο Βαγγέλη Σεραφίγγο που με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0 - 1.
45΄ Σέντρα του Νίκου Αθανασίου από δεξιά ο Γκασούκας έκανε άστοχη έξοδο και η μπάλα έφτασε στον Κοτρότσο που από κοντά πλάσαρε, αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.
55΄ Σέντρα του Τζωρτζόπουλου από αριστερά ο Γιάννης Τσακανίκας από καλή θέση σούταρε άουτ.
66΄ Πάσα του Γιάννη Σεραφίγγου στον Τσιφοπανόπουλο που πλάσαρε και πριν τη γραμμή έδιωξε ο Καρτσακλής.
67΄ Σουτ του Βαγγέλη Σεραφίγγου από πλάγια δεξιά έδιωξε σε κόρνερ ο Θεοδωρακόπουλος.
69΄ Γκολ. Σέντρα του Βαγγέλη Σεραφίγγου από αριστερά ο Τσιφοπανόπουλος με κοντινή προβολή έκανε το 2 - 0.
71΄ Φάουλ του Παπαδάκη στο Γιαννακά στο ύψος της περιοχής με τους παίκτες του Απόλλωνα να ζητούν πέναλτι. Το φάουλ εκτελείται με πάσα από το Δάρλα στο Φώτη Κορομηλά που σούταρε λίγο πάνω από το δοκάρι.
76΄ Σέντρα του Φώτη Κορομηλά από δεξιά κεφαλιά του Ζαχαράκη πέρασε άουτ.
79΄ Σέντρα του Κοτρώτσου από αριστερά κεφαλιά του Δαλαγιώργου στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Γιαννακάς με προβολή στέλνει τη μπάλα άουτ.
81΄ Ατομική ενέργεια του Γιάννη Τσακανίκα που μπήκε στην περιοχή και την τελευταία στιγμή πρόλαβε και τον έκοψε ο Γκασούκας.
83΄ Σουτ του Νίκου Αθανασίου έδιωξε ο Γκασούκας και ο Αρκουμάνης από κοντά με πλασέ έστειλε τη μπάλα άουτ.
89΄ Σουτ του Μαχμούτ έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Θεοδωρακόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ (Θεόδωρος Λαυράνος): Θεοδωρακόπουλος, Τσακανίκας Ι., Τζωρτζόπουλος (67΄ Δάρλας), Δαλαγιώργος, Μανουσάκης, Κοτρώτσος, Καρτσακλής, Κορομηλάς Φ., Γιαννακάς, Ζαχαράκης (73΄ Αρκουμάνης), Αθανασίου Ν.

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Χρήστος Ζαπάντης): Γκασούκας, Τσιφοπανόπουλος, Ματσίγκας (61΄ Καλύβας Η. (86΄ λ.τ. Βρέττας)), Κοσσόβας, Γατσώρης, Τσάμης, Παπανικολάου (51΄ Μαχμούτ), Καλύβας Σ., Παπαδάκης, Σεραφίγγος Ι., Σεραφίγγος Ε.
olatagoal.gr