Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ

 Πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 10 Οκτωβρίου, οι γραπτές εξετάσεις αξιολόγησης των μη αξιολογημένων διαιτητών της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ.


Η διαδικασία φιλοξενήθηκε σε αίθουσες του 1ου Δημοτικού σχολείου Αγρινίου και κύλισε υπό την αυστηρή επίβλεψη της Επιτροπής Διαιτησίας (ΕΔ/ΕΠΣΑ), προεξάρχοντος του προέδρου της, κ. Βασίλειου_Νικολέτα και των μελών της κ.κ. Παναγιώτη_Καψάλη και Γεώργιου_Κωνσταντίνου.

Ευχάριστη έκπληξη και η παρουσία των δύο Αιτωλοακαρνάνων πρώην πρόεδρων της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (ΚΕΔ/ΕΠΟ) κ.κ. Βασίλειου_Νικάκη και Βασίλειου_Τεροβίτσα οι οποίοι για ακόμη μία φορά απέδειξαν το πόσο "κοντά" βρίσκονται στους Αιτωλοακαρνάνες διαιτητές.

* Για την προσεχή Δευτέρα_17_Οκτωβρίου, στις 17:00 στο βοηθητικό του ΔΑΚ_Αγρινίου, είναι προγραμματισμένο το ραντεβού του Ενωσιακού Γυμναστή κ. Γιώργου Κωνσταντίνου με όσους μη_αξιολογημένους διαιτητές δεν έχουν -για διάφορους λόγους- περάσει από το test FIFA/UEFA φυσικής_κατάστασης που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Ναύπακτο.

ΒΑΣΙΛΗΣ_ΛΙΟΝΑΣ
( Υπεύθυνος Τύπου/Δημοσίων Σχέσεων Σ.Δ.Π.Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ)
 Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Αιτωλοακαρνανίας εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στον Διευθυντή του 1ου Δημοτικού σχολείου Αγρινίου, κ.κ. Βασίλειο_Κωστόπουλο για την ευγενή παραχώρηση τριών αιθουσών του σχολείου του,  προκειμένου να διεξαχθούν οι ετήσιες  γραπτές εξετάσεις αξιολόγησης των μη αξιολογημένων διαιτητών μας. 

Ο Πρόεδρος 
Παναγιώτης Καψάλης 

Ο Γεν. Γραμματέας 
Γεώργιος Κωνσταντίνου