Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

“Πρωταγωνιστής” ο διαιτητής στην ήττα της Ακαδημίας..

 Την πρώτη της φετινή ήττα γνώρισε η ομάδα της Ακαδημίας απο την μαχητική Αναγέννηση , που πέτυχε την πρώτη της φετινή νίκη στο πρωτάθλημα της Β΄Κατηγορίας  στο Ενωσιακό γήπεδο ΄΄Θεοδ.Πασσιόπουλος΄΄..
Βέβαια το πρόσωπο του αγώνα δεν αποτέλεσε κάποιος από τους ποδοσφαιριστές του αγώνα, αλλά ο διαιτητής, κ. Παππάς, που με τις αποφάσεις του κατάφερε να “τινάξει” στον αέρα το γειτονικό ντέρμπυ.
Οι αποφάσεις του διαιτητή, καταλογισμός δύο πέναλτι (αμφισβητούνται έντονα) και αποβολές τριών  παικτών των γηπεδούχων ήταν αρκετές να προκαλέσουν τη δυσαρέσκεια του κόσμου, αλλά και της ομάδας των γηπεδούχων στο παιχνίδι. Ο Αγρινιώτης διαιτητής  εκνεύρισε αρκετές φορές τους παίκτες με τα σφυρίγματά του,
Καζάνι που βράζει το Ευηνοχώρι  από το απόγευμα του Σαββάτου , με αφορμή τη διαιτησία του ανεκδιήγητου Παππά   καθώς και του προκλητικού α' βοηθού Μπουκουβάλα που  στο α΄ημιχρόνο είχε έντονο διάλογο με αναπληρωματικό  ποδοσφαιριστή των τυπικά γηπεδούχων και  του έφυγαν κάποιες φάσεις με αποκορύφωμα στο 28΄ που καταλογίζεται το 2ο πέναλτυ ο Κατσαβός Γ.ήταν εκτεθημένος σε  πεντακάθαρη θέση οφσάιντ.Η απόδοση του β΄ βοηθού διαιτητή, Τόλη ήταν πολύ καλή. .

Σε ένα ματς με λίγο ποδόσφαιρο η Αναγέννηση  πήρε  μια επαγγελματική νίκη με τον  40χρονο...έφηβο της Μεσολογγίτικης ομάδας  Γιώργο Κατσαβό  που εντυπωσίασε με την εμφάνιση του και αν υπήρχε βραβείο MVP  σίγουρα θα το κατακτούσε αφού  βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του για την μεγάλη νίκη της.
Στο 10΄σε κόρνερ της Ακαδημίας οι αμυντικοί της Αναγέννησης απομακρύνουν την μπάλα και φεύγουν στην αντεπίθεση με τον Παναγιωτόπουλο Αλ.[πραγματοποίησε εντυπωσιακό ντεμπούτο στην επιστροφή του στην ομάδα απο την ΑΕΜ] να τροφοδοτεί με μακρινή μπαλιά τον Κατσαβό που διεκδικεί την μπάλα απο τον Ντζελέπη που τον τραβά εκτός περιοχής στην αρχή και εντός στην συνέχεια με τον βετεράνο επιθετικό να σουτάρει άουτ, ο διαιτητής γυρίζει την φάση πίσω και καταλογίζει πέναλτυ και αποβάλλει τον Ντζελέπη,  Οι διαμαρτυρίες των γηπεδούχων κινήθηκαν σε «λογικά» πλαίσια, όχι όμως και η συμπεριφορά του διαιτητή,στην συνέχεια που κατάφερε  και έκανε το ματς ροντέο με τα σφυρίγματά του.
Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Κ. Μακρής και έκανε το 0-1.
Στο 17΄σε φάουλ του Κωνσταντάρα Γρ. και ασθενή απόκρουση του Χ. Κοκώρη[επέστρεψε στην ομάδα απο την ΑΕΜ], ο Ν.Παλιάτσας απο 2μ. σουτάρει ψηλά άουτ..χάνοντας μοναδική ευκαιρία για το 1-1.
Στο 28΄και κόντρα στη ροή του αγώνα αφού η Ακαδημία είχε τα ηνία του αγώνα πάλι μετά απο κτύπημα κόρνερ της ομάδας του Ευηνοχωρίου σε διώξιμο του Στάθη ο Κατσαβός που βρισκόταν σ' εμφανή θέση οφσάιντ προλαβαίνει την έξοδο του Τσακανίκα και ανατρέπεται απο τον Φλωρόπουλο με  πολύ μεγάλη καθυστέρηση απο τον διαιτητή και ο Κ.Μακρής ευστοχεί και κάνει το 0-2.
Στο 30΄αποβλήθηκε ο Τσαλίκης στον πάγκο με υπόδειξη του α΄βοηθού Μπουκουβάλα.
Στο 67΄σε καλοκτυπημένο φάουλ του Φλωρόπουλου ο Πανόπουλος Κ. σημαδεύει το κάθετο δοκάρι του Κοκώρη Χ.
Σε φάουλ του Γεωργίου στο 72΄ο Γιερατσιάν Ι. τον τράβηξε και τον έριξε εντός της περιοχής ο Παναγιωτόπουλος αλλά ο διαιτητής έδειξε ΄΄παίζετε ΄΄.
Στο 68΄σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων ο Καλύβας απο καλή θέση σουτάρει ελάχιστα άουτ.
Στο 78 ΄ο Νίκος Διαμαντόπουλος νικήθηκε απο τον Κοκώρη Χ.
Στο 80΄η Ακαδημία έμεινε με 9 παίκτες αφού αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Χ. Γιερατσιάν
και στο 93΄ ο Μωραίτης απο κοντά αστοχεί.

Μια άνευ προηγουμένου, εξοργιστική, απαράδεκτη και προκλητική διαιτησία του Παππά και του Μπουκουβάλα ενώ ο Τόλης σταθηκε στο υψος των περιστάσεων και ήταν άψογος.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ...Τσακανίκας,Γιερατσιάν Ι.,Γιερατσιάν Χ.,Μαργαρίτης ,Κωνσταντάρας Δ.,Ντζελέπης,Σούλας Δ.[23΄Ζώγας Δ.],Γεωργίου,Διαμαντόπουλος Ν.,Κωνσταντάρας Γρ.[62΄Πανόπουλος Κ.],Παλιάτσας Ν.[23΄Φλωρόπουλος Αθ.]

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ...Κοκώρης Χ.,Κουλιαμπάς,Ρουμελιώτης,Παναγιωτόπουλος Α.,Παπουτσόπουλος Α.[λ.τρ. 65΄Σακαρέλης Π.],Μακρής Κ.[ λ.τρ. 60΄ Μωραίτης],Καλύβας Π.,Μπαλαμπάνης Α.,Κατσαβός [68΄Χαμοσφακίδης],Στάθης,Σύρρος Γ.