Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Κλήσεις στην Εθνική ομάδα με Μεσολογγίτικο χρώμα...

 Στις προπονήσεις της Εθνικής Κορασίδων κλήθηκε να συμμετάσχει η επιθετικός του Μεσολόγγι 2008  Ρούλα Πούλιου.Ετσι μετά την επιλογή της Μαρίας Καπνίση στην Εθνική Νεανίδων που ήδη ξεκίνησε τους αγώνες στην Σλοβενία .
Αλλη μιά αθλήτρια του Μεσολόγγι 2008 είναι μέσα στις επιλογές του  Ομοσπονδιακού προπονητή, Αντώνη Πριόνα, που  ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστριών που κλήθηκαν να συμμετάσχουν στις προπονήσεις της Εθνικής Ομάδας Κορασίδων, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν  απο την Παρασκευή  16 Σεπτ. έως Κυριακή  18-Σεπτ. στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά..
                                                          Ελλάδα – Σλοβενία 0-2
Πρεμιέρα μέ ήττα απο την ΄΄οικοδέσποινα ΄΄ ομάδα της Σλοβενίας, για την Εθνική Νεανίδων με την Μαρία Καπνίση να περνά αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο και να έχει θετική παρουσία στο διάστημα που αγωνίστηκε..
Με ήττα, 0-2 από τη Σλοβενία, ξεκίνησε τους αγώνες της η Εθνική Ομάδα Νεανίδων στην προκριματική φάση (5ος όμιλος) του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017, που διεξάγεται στη Σλοβενία.
Οι νεαρές διεθνείς μας υστέρησαν στην απόδοσή τους και η επικράτηση των αντιπάλων τους χαρακτηρίζεται δίκαιη. Σκόρερ για την ομάδα της Σλοβενίας ήταν Μπράτουσα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου (45’+1′) και η Πλέτερσκι στο 68ο λεπτό.
Στον άλλο αγώνα του ομίλου μας Ρωσία και Ισραήλ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Επόμενος αντίπαλος για τις Νεανίδες η Ρωσία (10/9/2016) ενώ την ίδια ημέρα η Σλοβενία αντιμετωπίζει το Ισραήλ.
Συνθέσεις
Ελλάδα: Γιαννακούλη,Χύμα (75′ Καπνίση), Λιάκου (31′ Γαβρά), Γούλα, Χατζηνικολάου, Τζιόρα, Τροχούτσου (9′ Δοϊρανλή), Παπαϊωάννου, Γιάννου Γεωργιάδου, Καϊδατζή.

Σλοβενία: Νέμετ, Κράνιτς, Ρόζμαριτς, Γκόντινα, Κούστριν (37′ Φράνγκεζ), Κολμπλ, Πλέτερσκι, Μπράτσουσα (83′ Κάβσακ), Μπάμπνικ, Γκόλομπ, Γκάντνικ (60′ Ζιβαντίνοβιτς).
http://sportsup.gr/