Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ο Βέργος κάνει προπόνηση με τον Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης

Μετά από την υπογραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, ήρθε το δεύτερο ευχάριστο... σοκ για τον Νίκο Βέργο, οι προπονήσεις με τους σούπερ σταρ.

Το  όνειρό του πραγματικότητα κάνει ο Νίκος Βέργος, ο οποίος εδώ και λίγες ημέρες ανήκει στη Ρεάλ Μαδρίτης και πλέον κάνει προπόνηση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο 20χρονος επιθετικός θα αγωνιστεί για την Καστίγια, τη δεύτερη ομάδα των "μερένγκες", ωστόσο οι απουσίες της πρώτης ομάδας λόγω των υποχρεώσεων των διεθνών με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους, οδήγησε πολλούς παίκτες της Καστίγια στις προπονήσεις των... μεγάλων.

Μεταξύ των τελευταίων βρίσκονται και οι τραυματίες που έμειναν πίσω. Τραυματίες σούπερ σταρ, όπως ο πρωταθλητής Ευρώπης με τη Ρεάλ και την εθνική Πορτογαλίας, ή ο Καρίμ Μπενζεμά.

Αμφότεροι ακολούθησαν για πρώτη φορά το πλήρες πρόγραμμα, επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκονται σε τροχιά επιστροφής στη δράση.Ο Βέργος, πάντως, δεν έχασε την ευκαιρία και έκανε προπόνηση πιθανώς δίπλα στα είδωλά του, όπως αποδεικνύει και η φωτογραφία που υπάρχει στην ιστοσελίδα του συλλόγου.
sport24.gr