Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Πω,Πω, ένας Χασαπογιάννης!!!Χάρισε την πρόκριση στην Ακαδημία

Σε ένα παιχνίδι που μίλησε στην διαδικασία των πέναλτι η εμπειρία του τερματοφύλακα της Ακαδημίας Ναυπάκτου Δήμου Χασαπογιαννη η ομάδα της Ναυπάκτου ήταν η μεγάλη νικήτρια στην πρώτη φάση του κυπέλλου. ο τερματοφύλακας της Ακαδημίας απέκρουσε τρία πέναλτι και είναι αυτός που χρίζεται MVP για αυτή τη μεγάλη πρόκριση απο το Νέο Θερμιο Απόλλωνα που διεκδίκησε το περσινό πρωτάθλημα της Α κατηγορίας μέχρι και την τελευταία αγωνιστική.

Στο αγωνιστικό κομμάτι στο πρώτο ημίχρονο παρακολουθήσαμε ένα παιχνίδι δύναμης χωρίς να δημιουργηθούν ευκαιρίες μπροστά στις εστίες των δύο τερματοφυλάκων. Στην επανάληψη η ακαδημία έφτασε κοντά στο γκολ στο 50′ Όταν ο Ρίσβας από θέση τετ-α-τετ έστειλε την μπάλα άουτ , Στο 55 ωραίος συνδυασμός Κάτσικα και Ρίσβα με τον πρώτο να σουτάρει και τη μπάλα να περνάει άουτ , Στο 65,1 καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους μετά από ωραία αντεπίθεση του Γεωργακόπουλου , Ρίσβα με τελικό αποδέκτη το Γεωργακόπουλο οποίος σούταρε ψηλά άουτ.
Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο στην κανονική του διάρκεια και οδηγήθηκε στην παράταση στην οποία το πρώτο της ημίχρονο πέρασε ανεκμετάλλευτο και από τις δύο ομάδες με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν χωρίς όμως να φτάνουμε επιτυχία στην εστία του Χασαπογιαννη. στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης ο νέος Θέρμιος Απόλλων θα χάσει μεγάλη ευκαιρία να πετύχει γκολ όταν ο Κράνης με ατομική ενέργεια από πλάγια θα ξεπεράσει όποιον βρει μπροστά του θα πλασάρει ο Χασαπογιαννης θα αποκρούσει και λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή ο Αμπντέλ Σαλάμ  θα απομακρύνει.
Έτσι παιχνίδι οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι όπου για τους γηπεδούχους ευστόχησαν οι Γεωργακόπουλος , κατσικάς , και Χατζηανδρέου όμως όπως προαναφέραμε ο ήρωας του παιχνιδιού ήταν ο δήμος Χασαπογιαννη σου που μέτρησε αποκρούσεις στη διαδικασία των πέναλτι έδωσε τη νίκη πρόκριση στην ομάδα. Nafpaktianews.gr ήταν εκεί και σας παρουσιάζει πλούσιο φωτογραφικό υλικό καθώς και βίντεο την διαδικασία  των πέναλτι.
Ακαδημία Ναυπάκτου(Γαβριήλ Βελής):Χασαπογιάννης, Ραΐκος,Θανασιός, Χαντζηανδρέου, Αμπντέλ Σαλάμ Ιωσήφ, Γερωργακόπουλος, Κατσάμπας(65′ Τσεπέλε),Κονίδας(70’Παπαγεωργίου),Ρισβάς,Κατσίκας, Σιαμάς(60’Ρισβάς Αλ.)
Νέος Θέρμιος Απόλλων(Γιάκος): Κούντρας,Πανταζή, Στεργίου,Ράπτης,Μυλωνάς,Κόης,Τασούλης, Καλοκαίρης,Ζέλα(80′ Κράνης),Ταταράκης(75’Βαλμάς),Κρανιάς.
.nafpaktianews.gr

IMG_8905IMG_8888IMG_8885IMG_8883