Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ακόμη δύο ελπιδοφόρους νεαρούς έβαλε στο ρόστερ της η ομάδα του Αστέρα Μεσολογγίου

 Ο Αστέρας Μεσολογγίου κάνει πράξη την επιθυμία του Δημήτρη Ξηρού να θέλει να δουλέψει με νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Γι’ αυτό και η διοίκηση, έκλεισε ακόμα δύο παίκτες με πολλά προσόντα και προερχόμενους από το Μεσολογγίτικο ποδόσφαιρο.

Ο λόγος για τους Γιάννη Κουφό και Σπύρο Παππά..

Ο Αστέρας εξέδωσε και τις σχετικές ανακοινώσεις :

Ο Αστέρας Μεσολογγίου ανακοινώνει την σημαντική ενίσχυση της ομάδας μας με τη μεταγραφή του νεαρού και πολύ ταλαντούχου ποδοσφαιριστή Γιάννη Κούφου. Ο 17χρονος παίχτης που ξεκίνησε απο την ΑΕΜ,  και που διακρίνεται για την τεχνική και την ταχύτητά του, αγωνίζεται στα άκρα ως δεξί και αριστερό χαφ-εξτρέμ και προέρχεται από το ΓΟΜ. Είμαστε βέβαιοι ότι η προσθήκη του στο ρόστερ της ομάδας μας θα βοηθήσει σημαντικά την φετινή προσπάθειά της.
Το διοικητικό συμβούλιο και ο προπονητής τον καλωσορίζουν στην οικογένεια του Αστέρα και του εύχονται υγεία, πρόοδο και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες!
Το Δ.Σ. του Α.Σ. Αστέρας Μεσολογγίου
.
Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. Αστέρας Μεσολογγίου ανακοινώνει την μεταγραφή στην ομάδα μας του νεαρού ταλαντούχου ποδοσφαιριστή Σπύρου Παππά από την Ακαδημία της Α.Ε.Μ. Ο 16χρονος ποδοσφαιριστής  που ξεκίνησε απο το Μεσολόγγι 2008 ,αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής και έρχεται στην ομάδα μας με αρκετές παραστάσεις τόσο με την παιδική ομάδα της Α.Ε.Μ. όσο και με τη Μικτή ομάδα της Ένωσης του νομού Αιτωλοακαρνανίας, στις οποίες μέχρι πέρυσι ήταν μέλος. 
Η οικογένεια του Αστέρα τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία, πρόοδο και επιτυχίες!
Το Δ.Σ. του Αστέρα Μεσολογγίου