Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Με ψηλά το κεφάλι παρά τις… κακουχίες η Εθνική Νεανίδων ποδοσφαίρου

 Νίκη γοήτρου για την Ελλάδα επί του Ισραήλ, 1-0 με τη Γιάννου, αλλά και νέος σοβαρός τραυματισμός με άτυχη αυτή τη φορά την Τζιώρα  , ενώ  χτύπησε στο μάτι και  η Πετράκη.Στο 42΄του αγώνα πέρασε αλλαγή η μεσοεπιθετικός του Μεσολόγγι 2008 Μαρία Καπνίση  και είχε πολύ καλή παρουσία στο διάστημα που αγωνίστηκε..

 Άξιζε κάτι καλύτερο και το απέδειξε η Εθνική Νεανίδων ποδοσφαίρου στο τρίτο και τελευταίο αγώνα της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017 στη Σλοβενία.
Η Ελλάδα επικράτησε με 1-0 του Ισραήλ την Τρίτη (13/9) και πιστοποίησε ότι, αν δεν την είχαν χτυπήσει οι απανωτές ατυχίες, θα μπορούσε κάλλιστα να πάρει την πρόκριση στην Elite Round.
Ωστόσο, η ομάδα του Αντώνη Πριόνα για μία ακόμα φορά αναγκάστηκε να… επισκεφθεί νοσοκομείο, καθώς λίγο πριν από το φινάλε της αναμέτρησης τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο η Βασιλική Τζιώρα! Και αυτό ήταν το τρίτο μεγάλο πλήγμα μετά από αυτά των Αντωνίας Τροχούτσου και Νικολέτας Λιάκου στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τη διοργανώτρια Σλοβενία.
Πάντως, με πρόβλημα αντικαταστάθηκε και η Πετράκη, που τραυματίστηκε στο μάτι!
Στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι, η Εθνική Νεανίδων ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, η οποία κρίθηκε στο 65’, όταν μετά από κόρνερ της Τζιώρα και πλασέ του Σαχινίδου, η μπάλα βρήκε στη Γιάννου και κατέληξε στα δίχτυα του Ισραήλ.
Οι αντίπαλες της Ελλάδας, πάντως, κατάφεραν να φτάσουν μόνο μία φορά με αξιώσεις μπροστά από την εστία της Μαργαρίτη με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι σε σουτ της Γκουρ στο 88’.

ΕΛΛΑΔΑ WOMEN’S U19 (Αντώνης Πριόνας): Μαργαρίτη, Δοϊρανλή, Χύμα, Γούλα, Σαχινίδου, Χατζηνικολάου, Πετράκη (60' Γιάννου), Τζιώρα (90'+1 λ.τρ. Γαβρά), Παπαιωάννου, Γεωργιάδου (42' Καπνίση), Καϊδατζή.
ΙΣΡΑΗΛ WOMEN’S U19 (Γκάι Αζούρι): Κοέν, Ίσακ, Καμπρέρα, Κέντεμ, Γκουρ, Μπάρκαϊ, Χαζάν (63’ Ελμπάζ), Ελινάβ, Μετκάλοβ, Μάρκους (82’ Μορίν), Τσίτμαν.

* Να σημειωθεί ότι στο άλλο ματς η Σλοβενία επικράτησε με 4-2 της Ρωσίας και γίνεται αντιληπτό ότι το Ισραήλ καιγόταν για τη νίκη, αφού με τρίποντο θα έπαιρνε τη δεύτερη θέση και την πρόκριση.
* Η τελική κατάταξη στον 5ο προκριματικό όμιλο είναι η ακόλουθη: 1) Σλοβενία 7 βαθμοί, 2) Ρωσία 4, 3) Ελλάδα 3, 4) Ισραήλ 2.
a-sports.gr