Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Γάμος αλά… ποδοσφαιρικά....στην Κρήτη !!!!!

Ένας γάμος με ποδοσφαιρικό «χρώμα» έγινε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής  στον Ιερό Ναό Αγιος Γεώργιος στο ΄΄Κτήμα  Κουρήτες ΄΄ κοντά στο Ηράκλειο
Ο  πρώην ποδοσφαιριστής του ΓΟΜ της ΑΕΜ  και του Προμηθέα Γαβρολίμνης  Γιώργος Κλάδος δέχθηκε… την καλύτερη ντρίμπλα της ζωής του, από την εκλεκτή της καρδιάς του Νατάσα Κοντού , αφήνοντας την εργένικη ζωή.

Κουμπάροι του ζευγαριού και οι άνθρωποι που άλλαξαν τα τίμια στέφανα ήταν οι πρώην συμπαίκτες του γαμπρού ,Γιάννης Τριώτης,Βασίλης Τριώτης, Θανάσης Διαμαντόπουλος  και οι αδελφοί Κώστας και Παναγιώτης Τόλης.
Αμέσως μετά το μυστήριο ακολούθησε γλέντι στο ΄΄ Κτήμα Κουρήτες΄΄ και το γλέντι κράτησε μέχρι πρωίας, υπό τους ήχους  Κρητικής ορχήστρας.
Σημειώνεται ότι ο γαμπρός   και ο αδερφός της νύφης Γιάννης  έχουν αγωνιστεί συμπαίκτες στην ομάδα του Γ.Ο.Μεσολογγίου.
Αρκετοί καλεσμένοι ευχήθηκαν στο ζευγάρι ανάμεσα τους και ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιώργος Τσιμιτσέλης.
Μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν μέλη της διοίκησης της τωρινής του ομάδας Α.Ο. Θραψάνου , προπονητές, ποδοσφαιριστές, αλλά και ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων, δίνοντας έτσι ένα ποδοσφαιρικό «χρώμα», ενώ και πολλοι φίλοι και συγγενείς της νύφης που κατάγεται απο το Μεσολόγγι ταξίδεψαν στην Κρήτη.

Το Μεσολόγγι Σπόρ εύχεται στους νεόνυμφους ..<<Ο δρόμος σας να΄ναι στρωμένος με ροδοπέταλα, και η ευτυχία σας να καθρεφτίζεται στα μάτια σας για μια ζωή.>>