Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Φιλική νίκη για την Ακαδημία Ευηνοχωρίου , 2-0 τον Α.Ο.Ζευγαρακίου.....

 Η Ακαδημία Ευηνοχωρίου στο τρίτο φιλικό παιχνίδι της που διεξήχθει στο Ενωσιακό γήπεδο ΄΄Θεόδ. Πασσιόπουλος ΄΄  με αντίπαλο την μαχητική ομάδα του Α.Ο.Ζευγαρακίου.
Η ομάδα του Ευηνοχωρίου έχασε πολλές ευκαιρίες, δεν πιέστηκε αμυντικά και σε γενικές γραμμές έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο ,απέναντι σε μια ομάδα που έδειξε πολύ καλά στοιχεία και αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ΄Κατηγορίας.
Τα γκόλ για την ομάδα του Ευηνοχωρίου πέτυχαν οι : Πανόπουλος Π. στο 56΄με προβολή μετά απο εκτέλεση κόρνερ του Δ. Σούλα.
Στο 86΄σε φάουλ του Ντζελέπη ο Πανόπουλος Κ. με κεφαλιά έκανε το τελικό 2-0.
Απο την Ακαδημία ο Δ.Σούλας στο 49΄και στο 66΄σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της φιλοξενούμενης ομάδας.
Ακαδημία Ευηνοχωρίου : Τσακανίκας Ν.[46΄Κωνσταντακόπουλος Θ.,82΄Πολονύφης Α.],Hysi Fl.[46΄ Πανόπουλος Κ.],Πανόπουλος Π.[85΄Τσιόβολος Κ.],Μαργαρίτης Κ.,Κωνσταντάρας Δ.,Ντζελέπης Γ.,Γερετσιάν Χ.[66΄Νασόπουλος Νωντ.],Παλιάτσας Ν.[79΄Ψεύτης Λ.],Γερετσιάν Ι.[85΄Χαβαλίνας Ν.],Φονταλής Β.[83΄Τριβήλος Δ.],Σούλας Δ.[70΄Διαμαντόπουλος Ι.]

Την ερχόμενη Τετάρτη η Ακαδημία Ευηνοχωρίου θα αντιμετωπίσει στο Μεσολόγγι την Α.Ε.Μεσολογγίου στις 5.00 μ.μ. στο Ενωσιακό γήπεδο..Το παιχνίδι γίνεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων εν όψει της επερχόμενης έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεών τους.