Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Φιλική νίκη με 1-0 και χρήσιμα συμπεράσματα στον αγώνα του Μεσολόγγι 2008 με τον Ικαρο Πετρωτού στην Πάτρα.

Πιο εύκολα απ’ ό,τι δείχνει το τελικό 1-0 επικράτησε το Μεσολόγγι 2008  του μαχητικού Ικάρου Πετρωτού σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην πόλη της Πάτρας στο Ενωσιακό γήπεδο ΄΄Ανδρέας Κάνιστρας΄΄.

Το μοναδικό γκόλ του αγώνα πέτυχε στο 11΄η προωθημένη Μαρία Γρομητσάρη σε καλοκτυπημένο φάουλ της Πρασσά με γυριστό σούτ κάνει το τελικό 0-1.
Στο 45΄η Βάσια Βάτσικα απο 35 μετρ. με καλοζυγισμένο σούτ σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι της γηπεδούχου ομάδας.
Οι Μεσολογγίτισες στη συνέχεια κατέβασαν ρυθμούς, ένεκα και των πολλών αλλαγών του Γιάννη Γουλή  στο β’ μέρος, αλλά δεν κινδύνευσαν σε καμία περίπτωση.
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008....Παναγιωτοπούλου Α.Μ.[41΄Νταβαντζή],Γρομητσάρη Μ.[63΄Παπαδημητρίου Κ.],Σωτηρίου Ν.[50΄Τραυλού Α.],Πούλιου Δ.[62΄Πούλιου Μ.],Μόκκα Μ.,Ρισβά Φ.[50΄Γιαννακά Β.],Αυγέρη Κ.[25΄λ.τραυμ. Βάτσικα Β.,77΄Αυγέρη],Πρασσά Χ.,Λίπο Χ.[33΄Γεωργαρά Α.],Μαρκουτσά Δ.,Ευθυμίου Ν.[60΄Παπαδημητρίου Φ.]
 Με 19 παίχτριες αποτελούταν η αποστολή του Μεσολόγγι 2008 αφού απουσίαζαν οι διεθνείς Καπνίση-Πούλιου Ρ. και οι Κάππα Ε.-Φουντούλη Μαρ.-Τόλη Ε.-Βασκαντήρα Μ. και η Κούστα Ε.
Η 13χρονη Παναγιωτοπούλου Αννα -Μαρία για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι υπερασπίστηκε την εστία του Μεσολόγγι 2008 , και στο β΄ημίχρονο αντικαταστάθηκε απο την Νταβαντζή Ν.[η φωτογραφία απο το καθιερωμένο ζέσταμά της]..
 Εγγύηση για ακόμη μία φορά στην άμυνα η Μαρία Μόκκα
 Πριν το ταξίδι για την Πάτρα αντιπροσωπεία παίκτριών του Μεσολόγγι 2008 επισκέφθηκαν το Πρακτορείο ΟΠΑΠ της Σ. Τσαρούχη και του Γ. Τσιμπερλένιου που είναι ο φετινός χορηγός της ομάδας στα σέτ προπόνησης!!!!!!

  Σταθερή όπως πάντα στα αμυντικά της καθήκοντα η Μαρία Πούλιου
 Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η 12χρονη Βάσια Βάτσικα  και το χειροκρότημα από όλο το γήπεδο  που εισέπραξε στα τελευταία λεπτά που αντικαταστάθηκε ηρθε ως επισφράγιση της εξαιρετικής της απόδοσης......
 Απο τις καλύτερες του Μεσολόγγι 2008 η δεξιά οπισθοφύλακας Μαρία Γρομητσάρη που σε μιά πρόωθηση της πέτυχε και το μοναδικό γκόλ του αγώνα με καταπληκτικό γυριστό σούτ.
 Η Χριστίνα Πρασσά είναι το καθαρόαιμο αμυντικό χαφ, η παίκτρια με τα πολλά τρεξίματα, με τη φυσική δύναμη και την αυτοθυσία στο μαρκάρισμα, αυτή που υποχρεούται να βρίσκεται παντού (αναφορικά με το μισό γήπεδο) για να κόβει και να ξεκινάει σωστά την ανάπτυξη με την πρώτη σίγουρη πάσα.Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε και σαν σέντερ-φόρ....
 Αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού η Κωνσταντίνα Αυγέρη , πού ηταν πολύ δραστήρια στο διάστημα που αγωνίστηκε..
 Η Αγγελική Γεωργαρά μπήκε αλλαγή στο μάτς αλλά ΄΄έδεσε ΄΄ την μεσαία γραμμή.Βοήθησε σημαντικά στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας ενώ στα τελευταία λεπτά αγωνίστηκε σαν στόπερ.
 Η παράδοση και η φιλοσοφία του Μεσολόγγι 2008 να αναδεικνύει νεαρές κοπέλες απο μικρή ηλικία φαίνεται να βρίσκει στο πρόσωπο των νεαρών παίκτριων τις διάδοχες των υπολοίπων διεθνών που αγωνίζονται στην Εθνική .Μεταξύ των νέων είναι και η 12χρονη Βάσια Βάτσικα που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική της διαδρομή στο Αγρίνιο  και από 6 χρονών γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στην ακαδημία ποδοσφαίρου Ελπίδες του Πάνου Τάγκαλου .Η Βάσια Βάτσικα [κόρη του βετεράνου τερματοφύλακα Νίκου],έχει και τα δύο πόδια και διαθέτει υψηλού επιπέδου τεχνική κατάρτιση. Ιδιαίτερα αγωνιστικά της χαρακτηριστικά είναι η μαχητικότητα, το πάθος, η ταχύτητα, η ηρεμία στο παιχνίδι της και «βλέπει γήπεδο», έχοντας άριστη μεταβίβαση τόσο κοντινή, όσο και μακρινή.Στην φωτογραφία πάνω αποφεύγει τρείς αντίπαλες παίκτριες ....

 Ατυχη σε αυτή την φάση η 12 χρονη Βάσια Γιαννακά που παρότι η μπάλα ήρθε απο πολύψηλά με γυριστό σούτ δεν κατάφερε να νικήσει την αντίπαλο τερματοφύλακα...
 Οι νεοφερμένες στην ομάδα αδελφές [δίδυμες] Παπαδημητρίου Φωτεινή και Κωνσταντίνα σε έναν συνδυασμό τους στην διάρκεια του αγώνα...

                                       Απροσπέλαστη η Μαρία Γρομητσάρη...
 Μετα απο καλή εκτέλεση φάουλ της Χριστίνας Πρασσά η προωθημένη Γρομητσάρη θα σημειώσει με θαυμάσια προσπάθεια το μοναδικό γκόλ του αγώνα..
 Πρασσά Χριστίνα-Ρισβά Φρόσω το δίδυμο των αμυντικών μέσων..



 Βάσια Γιαννακά , άλλη μια 12χρονη παίκτρια του Μεσολόγγι 2008 με εξαιρετική τεχνικοτακτική κατάρτιση.....

                    Το ζεύγος του Θ. Γιαννακά στην κερκίδα του Ενωσιακού γηπέδου "Ανδρέας Κάνιστρας" στην Πάτρα.

 Το ζεύγος Παπαδημητρίου Γ. παρακολουθεί τον φιλικό αγώνα..
 Μεταξύ των φιλάθλων στην κερκίδα και ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Κ. Παναγιωτόπουλος
 Αριστερά διακρίνεται ο βετεράνος τερματοφύλακας Νίκος Βάτσικας..
 Ένα πολύ καλό παιχνίδι για την Δέσποινα Πούλιου απέναντι στην παλιά της ομάδα τον Ικαρο Πετρωτού..
 Δήμητρα Μαρκουτσά : “Τούρμπο” η 13χρονη μεσοεπιθετικός ήταν εντυπωσιακή με τις επελάσεις της,μόνιμη πηγή κινδύνων για την αμυντική γραμμή του  Ικαρου Πετρωτού..
                         Πολύ καλή στο αριστερό άκρο της άμυνας η Νεκταρία Σωτηρίου


 Αψογο στύλ απο την έμπειρη αρχηγό του Μεσολόγγι 2008 Χριστίνα Πρασσά.




                    Νατάσα Νταβαντζή και Αθηνά Τραυλού πέρασαν στο β΄ημίχρονο στον αγώνα και έδωσαν λύσεις όταν και όπου χρειάστηκε..


Φωτεινή Παπαδημητρίου υπό το βλέμμα της δίδυμης αδελφής της Κωνσταντίνας στο βάθος...