Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Οι Βραζιλιάνοι χόρεψαν «Ζορμπά» για τον μεγάλο Λευτέρη! - «ΝΑΙ, ρε Ελλάδα!»

Με δάκρυα στα μάτια στο πρώτο σκαλί του βάθρου ο Λευτέρης Πετρούνιας φόρεσε το 2ο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα και γνώρισε την αποθέωση από τους Βραζιλιάνους θεατές και όχι μόνο.


Στην ανάκρουση του Εθνικού Υμνου ο Πετρούνιας δεν κατάφερε να συγκρατήσει την συγκίνησή του, ενώ μετά το τέλος της απονομής οι διοργανωτές του επιφύλαξαν μια έκπληξη.
Από τα μεγάφωνα και για 3 περίπου λεπτά ακούγονταν «Ζορμπάς», με τους Βραζιλιάνους να χορεύουν, να χειροκροτούν και να επιδοκιμάζουν! Στις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ, ο Πετρούνιας είπε: Ναι, ρε φίλε, ναι, ρε Ελλάδα», απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Ιωάννου.<<Εχουμε την ψυχή να πάμε ψηλά την Ελλάδα, να ακούμε Ζορμπά σε όλο το στάδιο. Θέλω να το αφιερώσω στον πατέρα μου (σ.σ. τον έχασε πέρυσι), τον προπονητή μου και την Ελλάδα».

Ερωτηθείς για το πρόγραμμά του, είπε: «Δεν υπάρχει μυστικό, έχω δουλέψει. Θέλει υπομονή, δουλειά και λίγη τύχη. Καταφέραμε να προετοιμαστούμε χωρίς τραυματισμούς και να είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά και αγωνιστικά».
 newsonly.gr