Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ακαδημία Ευηνοχωρίου : Άρχισε η προετοιμασία της ομάδας

 Με στόχο μια καλή πορεία στην Β ' Κατηγορία της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας .


Ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας του Ευηνοχωρίου στο γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων του αείμνηστου Κώστα Ξηρού  υπό την καθοδήγηση του νέου προπονητή κ. Γιάννη Γουλή και του συνεργάτη του Τάκη Αντωνόπουλο.

Με νέα πρόσωπα, αρκετές δικαιολογημένες απουσίες αλλά και σε αναμονή νέων μεταγραφών που θα συμπληρώσει το ρόστερ της ομάδας πραγματοποιήθηκε η "Πρώτη " Προπόνηση.

Το πρόγραμμα του Γιάννη Γουλή , βέβαια, ήταν χαλαρό,   σε αυτή την πρώτη προπόνηση  που το ασκησιολόγιο είχε πολλές ασκήσεις με μπάλα, ώστε οι είκοσι δύο παρόντες ποδοσφαιριστές να μπουν ευχάριστα στο πρόγραμμα προετοιμασίας,

Από τις επόμενες μέρες, πάντως, όταν θα αρχίσει να συμπληρώνεται και το ρόστερ τα πράγματα θα… ζορίσουν, καθώς προβλέπονται πιο δυνατές προπονήσεις και μέρα με την ημέρα οι ρυθμοί θα ανεβαίνουν.

Παρών στην προπόνηση το Δ.Σ. πράγμα που δείχνει ότι η διοίκηση στηρίζει τον προπονητή  και τον βοηθό του αλλά και φυσικά τους παίχτες.

Ο Πρόεδρος της ομάδας Χρ. Ξηρός  καλωσόρισε παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές,ευχήθηκε καλή σεζόν με υγεία στους ποδοσφαιριστές, ενώ μίλησε και για τις προσπάθειες της διοίκησης και συγκεκριμένα για τη φιλοσοφία και τον τρόπο λειτουργίας της.ομάδας.Το παρών απο την Διοίκηση εκτός του προέδρου έδωσαν  και οι Κόντος Αθ.,Παλασκώνης Κ.,Κωνσταντακόπουλος Δημ. και Αναγνωστόπουλος Ι., και με την σειρά τους μίλησαν στους παίχτες και μετά το καλωσόρισμα τους ευχήθηκαν υγεία ,σκληρή δουλειά και συνέπεια..Αξίζει να σημειωθεί ότι παρευρέθηκαν στο γήπεδο και φίλαθλοι της ομάδας που στηρίζουν την νέα προσπάθεια που γίνεται στο Ευηνοχώρι.

Σε λίγες ημέρες θα διεξαχθούν και φιλικοί αγώνες [28/8 με Ηρακλή Αστακού  και 31/8 με Ομηρο] ώστε βγουν τα πρώτα συμπεράσματα για την ομάδα.






  Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Γουλής, και ο Βοηθός Προπονητή Τάκης Αντωνόπουλος σήμερα στην πρώτη προπόνηση της ομάδας του Ευηνοχωρίου..