Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ακαδημία Ευηνοχωρίου :Κάλεσμα στους φίλους και συγχωριανούς της ομάδας...

 Ανακοίνωση της Ακαδημίας Ευηνοχωρίου

Φίλοι συγχωριανοί μια νέα σελίδα ανοίγεται για την Ακαδημία Ευηνοχωρίου.

Μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Τ.Κ Ευηνοχωρίου Νικολάου Ψεύτη για το ποδοσφαιρικό μέλλον του χωριού μας, έγιναν αρκετές συναντήσεις με όσους εκδήλωσαν το ενδιαφέρον να ασχοληθούν και να βοηθήσουν γι αυτό.

Αποτέλεσμα των συναντήσεων αυτών, ήταν η πρωτοβουλία κυρίως παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του χωριού μας, να ανασυγκροτήσουν και να οργανώσουν την ομάδα «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ», η οποία βρίσκεται στην μεγαλύτερη κατηγορία, αποκτώντας τα πλήρη δικαιώματα κατοχής της ομάδας, με σκοπό την επόμενη χρονιά να αποκτήσει ένα όνομα κοινά αποδεκτό, που θα αντιπροσωπεύει το σύνολο του χωριού, που λόγω της καθυστερημένης ανάληψης αυτής της πρωτοβουλίας, καθιστούσε αδύνατη την υλοποίηση αυτής την ενέργειας τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Έχουμε ως στόχο η ομάδα να λειτουργήσει με καθαρές θέσεις και διαφανείς διαδικασίες που θα γίνονται γνωστές σε όλους, μέσα από ανακοινώσεις μας, για οικονομικά και διοικητικά θέματα. Ως παλαιοί ποδοσφαιριστές των ομάδων του χωριού μας και γνωρίζοντας πολύ καλά τα διοικητικά λάθη του παρελθόντος, έχουμε την διάθεση η διοίκηση μας να λειτουργήσει με ομόνοια και να προσελκύσει όλους όσους μπορούν να βοηθήσουν.

Με την παρούσα ανακοίνωση ζητάμε από όλους σας της στήριξη της προσπάθειας μας (οικονομική και υλική). Επίσης ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους Ευηνοχωρίτες ποδοσφαιριστές να ενισχύσουν το δυναμικό της ομάδας μας. Ξεκάθαρη θέση μας είναι να προσφέρουμε υγιές αθλητικό περιβάλλον στους ποδοσφαιριστές της ομάδας με κάθε δυνατό τρόπο.
ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ           : ΞΗΡΟΣ Χρήστος
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ     : ΚΟΝΤΟΣ Αθανάσιος
ΤΑΜΙΑΣ              : ΠΑΛΑΣΚΩΝΗΣ Κώστας
ΕΦΟΡΟΣ               : ΚΡΕΤΣΗΣ Γιώργος
ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟΣ   : ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Ε. Ιωάννης
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΑΛΑΦΟΔΗΜΟΣ Ευάγγελος
ΕΦΟΡΟΣ Β’             : ΛΑΝΑΡΑΣ Ιωάννης
ΜΕΛΗ
Κωνσταντακόπουλος Α. Δημητ.
Κωνσταντακόπουλος Ι. Δημητ.
Πιστιόλης Κωνσταντίνος
Καραπαπάς Γιώργος
Μάνθος Ιωάννης
Ψεύτης Νικόλαος
  
ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ …. ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ …. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
   ΞΗΡΟΣ Χρήστος                                                 ΚΟΝΤΟΣ Αθανάσιος

evinochori-kalidona.gr