Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Γενική συνέλευση ΕΠΣΑ: Στηρίζουν την διοίκηση τα σωματεία

 Σε μια κατάμεστη αίθουσα και με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε της Δευτέρα 25/7 το απόγευμα η γενική συνέλευση των σωματείων της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας  με το συνολικό αριθμό συμμετεχόντων  να φτάνει στα 52 σωματεία.


Η συζήτηση για τη νέα χρονιά που ξεκινά είχε μεγάλο ενδιαφέρον με ερωτήσεις προς τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας κ. Παπαχρήστο από τους εκπροσώπους των ομάδων με το πρόεδρο να δίνει σαφείς και τεκμηριωμένες απαντήσεις σε όσα θέματα τέθηκαν.

Στα χαρακτηριστικά της σημερινής γενικής συνέλευσης ήταν η απώλεια δυνάμεων της αντιπολίτευσης που από 34 σωματεία που την στήριξαν στις εκλογές του 2014 μόνο 9 καταψήφισαν τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό χωρίς να στοιχειοθετήσουν τους λόγους που το έπραξαν καταθέτοντας παράλληλα 4 από τα 9 αίτημα για διαχειριστικό έλεγχο.

Η πρόθεση της διοίκησης της ΕΠΣΑ είναι να εξεταστεί το ενδεχόμενο αυτό και αν νομικά στέκει θα δρομολογηθεί διότι όπως διαρρέεται από μέλη του Δ.Σ. η παρούσα διοίκηση δεν έχει τίποτα να κρύψει.

Κλείνοντας ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ κ. Παπαχρήστος αναφέρθηκε στην επιχορήγηση του ΟΠΑΠ και για τον κίνδυνο να χαθεί διότι δύο μέλη (κ. Λαγούδης και κ.α Ρόμπολα) δεν προσκόμισαν τις υπεύθυνες δηλώσεις, καλώντας τα δύο μέλη που παραβρέθηκαν στην συνάντηση έστω και τώρα να καταθέσουν τις υπεύθυνες δηλώσεις τους έτσι ώστε να διερευνήσουν αν υπάρχει πιθανότητα να ενταχθεί η Ένωση στο πρόγραμμα.

Η ικανοποίηση της διοίκησης της ΕΠΣΑ για την στήριξη των σωματείων ήταν εμφανής και σίγουρα όπως αναφέρουν πηγές αυτό τους γεμίζει με περισσότερη ευθύνη και τους δίνει δύναμη να συνεχίσουν το έργο τους για την ανάπτυξη του τοπικού ποδοσφαίρου.
aitosports.gr/