Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Κλείνει τον Μεσολογγίτη μέσο Πάνο Λινάρδο η "Βασίλισσα του Βορρά"

Ανατροπή δεδομένων φαίνεται πως υπάρχει στη ΒΕΡΟΙΑ όσον αφορά την υπόθεση της μεταγραφής του Παναγιώτη Λινάρδου.
Ο 25χρονος μέσος, που αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή Αλέκου Βοσνιάδη, έδειχνε να απομακρύνεται από τους "κυανέρυθρους", ωστόσο τις τελευταίες μέρες υπήρξε νέα επαφή μεταξύ των δύο πλευρών και όπως όλα δείχνουν θα υπογράψει τελικά στη "Βασίλισσα".
Ο Λινάρδος γεννήθηκε στις 7 Αυγούστου 1991, αγωνίζεται   σε όλες τις θέσεις του κέντρου και έχει ύψος 1,79μ. Το μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας του το έχει περάσει στην Κύπρο, όπου έχει αγωνιστεί σε Παρεκκλήσια,, ΑΕΖ Ζακακίου, Αναγέννηση Δερύνιας και Ομόνοια Αραδίππου. Πέρυσι το καλοκαίρι αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας με τη φανέλα του Παναιγιάλειου μετρώντας 25 συμμετοχές, 4 γκολ και 2 ασίστ στη Football League και 2 εμφανίσεις στο Κύπελλο Ελλάδας.
Αν όλα πάνε καλά, μέχρι το τέλος της εβδομάδας η ΒΕΡΟΙΑ θα οριστικοποιήσει κι άλλες μεταγραφικές κινήσεις προσθέτοντας στο ρόστερ της ακόμη 4-5 ικανότατους ποδοσφαιριστές από την ξένη αγορά.
Όσον αφορά τον Αφρικανό ποδοσφαιριστή που απορρίφθηκε την Δευτέρα από τους "κυανέρυθρους" μιας και δεν πέρασε με επιτυχία τα εργομετρικά, αυτός ήταν ο 27χρονος, γεννημένος στη Γαλλία, μεσοεπιθετικός, Νταβίντ Μανγκά.