Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ένας ηγέτης στην άμυνα...

Οι επιτελείς της Φλόγας, «κυνηγούσαν» εδώ και καιρό την περίπτωση του 26χρονου  αμυντικού Πάνου Στριμμένου , κινούμενοι με μεθοδικότητα, μέχρι να καταφέρουν να τον πείσουν να τον εντάξουν στο ρόστερ της ομάδας.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΜ έρχεται στην ομάδα της Παλαιομάνινας , για να προσδώσει στην άμυνα της Φλόγας  ταχύτητα, καθώς πρόκειται για έναν ιδιαίτερα… ευέλικτο και έμπειρο αμυντικό, ο οποίος έχει σωστές αμυντικές τοποθετήσεις, παίρνοντας την κατάλληλη θέση, ενώ βγάζει αρκετό δυναμισμό στα μαρκαρίσματα του,.   Ενα ακόμη στοιχείο που διαθέτει ο Π.Στριμμένος  είναι η οργάνωση του παιχνιδιού από την άμυνα, όντας ποδοσφαιριστής που διαθέτει εξαιρετική τεχνική για αμυντικό, προωθώντας το παιχνίδι της ομάδας του με την πρώτη πάσα, ενώ δεν διστάζει να κατεβάσει την μπάλα στο χώρο του κέντρου.
Παράλληλα ο Πάνος Στριμμένος , είναι μια ηγετική φυσιογνωμία για την ομάδα του, αφού στην  εξάχρονη παρουσία στο Αιγάλεω κατάφερε να φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού .
Στην φωτογραφία διακρίνεται ο πρόεδρος της Φλόγας Παναγιώτης Νάκας με τον συνονόματο του Στριμμένο νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του..