Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Λαγούδης Γιώργος-Ρόμπολα Αριστέα :Απάντηση στην ανακοίνωση των 13 μελών του Δ.Σ

 Απάντηση στην ανακοίνωση   των 13 μελών του  Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Α απο τον  Γιώργο Λαγούδη  και Αριστέα Ρόμπολα η οποία τους στοχοποιεί σαν βασικούς υπευθύνους για τον κίνδυνο  απώλειας του χορηγικού προγράμματος των Ενώσεων του ΟΠΑΠ που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Αναλυτικά η κοινή δήλωση των 2 μελών της Ε.Π.Σ.Α.

«Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση των 13 συναδέλφων μας στο Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Α που δόθηκε επιλεκτικά στην δημοσιότητα. Ούτε λίγο ούτε πολύ μας θεωρούν υπεύθυνους ότι εξαιτίας μας κινδυνεύει η Ένωση μας να μην συμμετάσχει στο χορηγικό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ.

Θα επιθυμούσαμε ανάλογη ευαισθησία και σε σημαντικότερα ζητήματα που αναδείξαμε  και αποδεδειγμένα η Ένωση δεν κινδυνεύει  να χάσει αλλά έχασε έσοδα.

Προφανής τους στόχος είναι  να βάλουν τα σωματεία του νομού απέναντι μας. Πέρα από την συγκεκριμένη χρονική στιγμή που βγήκε η ανακοίνωση , τρεις μέρες πριν την Γ.Σ της Ένωσης, έχουμε να αναφέρουμε τα ακόλουθα.

Καταρχήν να γνωστοποιήσουμε στα σωματεία -μέλη  ότι σε καμία περίπτωση η Ε.Π.Σ.Α  δεν κινδυνεύει να χάσει την θέση της σε αυτό το χορηγικό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ.  Οι υψηλές γνωριμίες του προέδρου της  αποτελούν εγγύηση για αυτό.

Η συμμέτοχη είναι εξασφαλισμένη. Απορούμε όμως πως ο πρόεδρος και οι επιτελείς του μετά από τόσες προσπάθειες που κατέβαλαν να εξασφαλιστεί η συγκεκριμένη χορηγία δεν όρισαν έναν υπεύθυνο να υπενθυμίσει την υποχρέωση που είχαμε . Από κανέναν δεν δεχτήκαμε ούτε ένα τηλέφωνο. Δεν είναι δυνατόν σε θέματα ήσσονος σημασίας να έχουμε  υπενθυμίσεις και σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα όλα να έχουν αφεθεί στην τύχη τους.

Δεν είμαστε επαγγελματίες παράγοντες. Είναι τουλάχιστον αστείο να μας δείχνουν με το δάχτυλο σαν υπεύθυνους για ένα θέμα που ουσιαστικά δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος.

Τέλος θεωρούμε τουλάχιστον  ατυχή τον χαρακτηρισμό

-θλιβερά απομεινάρια ενός νοσηρού παρελθόντος του Αιτωλοακαρνάνικου ποδοσφαίρου-

Πόσους  από τους υπογράφοντες αγγίζει ο συγκεκριμένος χαρακτηρισμός ; >>

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΓΟΥΔΗΣ

ΑΡΙΣΤΕΑ ΡΟΜΠΟΛΑ»