Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Το Γυναικείο Ποδόσφαιρο....


Το Γυναικείο Ποδόσφαιρο

san9h

Φλόγα Παλαιομάνινας..Πρωταθλήτρια Γ΄Κατηγορίας 2ου Ομίλου

                                                 ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ 2012-2013
ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ  2ος  ΟΜΙΛΟΣ
Α/Α

ΣΩΜΑΤΕΙΟ

ΑΓΩΝΕΣ

ΤΕΡΜΑΤΑ
ΥΠΕΡ
ΤΕΡΜΑΤΑ
ΚΑΤΑ
ΒΑΘΜΟΙ

1.
ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ
16
40
7
44
ΑΝΟΔΟΣ
2.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ
16
35
16
35
PLAY-OFFS
3.
ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΕΧΡΙΝΙΑΣ
16
47
23
34
PLAY-OFFS
4.
ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ
16
39
22
31
PLAY-OFFS
5.
ΑΟ ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ
16
29
17
27
PLAY-OFFS
6.
ΑΙΑΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ
16
15
43
8

-
ΔΥΡΙΕΙΣ ΣΚΟΥΡΤΟΥΣ
16
12
43
8

8.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΡΙΓΑΝΗΣ
16
27
25
7

9.
ΑΕ ΚΟΝΟΠΙΝΑΣ
16
0
48
-6

Παιανία Μάστρου πρωταθλήτρια Γ΄Κατηγορίας 1ου Ομίλου

Τελικη βαθμολογία 1ου Ομίλου Γ΄Κατηγορίας
.                                                      ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΣΤΡΟΥ  2012-2013

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 1ος  ΟΜΙΛΟΣ
 
Α/Α

ΣΩΜΑΤΕΙΟ

ΑΓΩΝΕΣ

ΤΕΡΜΑΤΑ
ΥΠΕΡ
ΤΕΡΜΑΤΑ
ΚΑΤΑ
ΒΑΘΜΟΙ

1.
ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΣΤΡΟΥ
16
34
18
32
ΑΝΟΔΟΣ
2.
ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ
16
37
16
31
PLAY-OFFS
3.
ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ ΑΓ. ΘΩΜΑ
16
31
17
29
PLAY-OFFS
4.
Μ.ΜΑΛΑΚΑΣΗΣ ΓΑΛΑΤΑ
16
34
23
28
PLAY-OFFS
5.
ΑΟ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ
16
27
24
21
PLAY-OFFS
6.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ
16
27
33
18

-.
ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ
16
22
29
18

8.
ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
16
26
33
12

9.
ΑΕ ΧΡΥΣΟΒΕΡΓΙΟΥ
16
14
59
1

Α.Ε.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ-ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ


ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ

kipello-elladas
Από την ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ανακοινώνεται ότι ο τελικός αγώνας του κυπέλλου ερασιτεχνών, περιόδου 2012-2013, μεταξύ των σωματείων ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ & ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ θα διεξαχθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 και ώρα 18:30 στο γήπεδο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ.

Η πιο ακριβοπληρωμένη 11αδα......

                          Τα πιο ακριβά συμβόλαια (μισθοί)..... παίκτες σε θέσεις που αγωνίζονται...
.


All Football Goals

Οι ήττες κάνουν κρότο στη Καταλωνία


Η εκκωφαντική ήττα που υπέστη η Μπάρσα από τη Ρεάλ στον επαναληπτικό του κυπέλου τη Τρίτη 26/2 είναι η πρώτη μεγάλη ήττα για την ομάδα φαινόμενο της Καταλωνίας στα χρόνια που κυριαρχεί στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, στα χρόνια που διανύει τις ανυπέρβλητες εμφανίσεις της.

Είναι μια ιστορική ήττα από την αιώνια αντίπαλο της και μάλιστα μέσα στο γήπεδό της, μπροστά σε 90.000 κόσμου.
Ποτέ άλλοτε στα τελευταία χρόνια της παντοδυναμίας της η Μπάρσα δεν είχε υποστεί τέτοια ήττα και το κυριότερο δεν είχε παρουσιάσει τέτοια εικόνα μειωμένης απόδοσης και αποτελεσματικότητας. Τέτοιας παρουσίας που θύμιζε παλαιότερες εποχές του εγγύτερου και μακρύτερου παρελθόντος.

Η Μπάρσα είχε μόνο τις φανέλες της μαγικής ομάδας με μέτριες εικόνες παικτών που πριν από λίγο καιρό σάρωναν τα διεθνή βραβεία ποδοσφαίρου.
Παίκτες που έμοιαζαν με ποδοσφαιριστές της σειράς, διαχειριστές μιας μέτριας δυναμικότητας.
Αυτόματα και σκεφτόμενοι το παρελθόν, έρχεται στην επιφάνεια το ερώτημα αν αυτή η ομάδα πλησιάζει στο τέλος της ή όπως χαρακτηριστικά λέγεται "ολοκληρώνει τον κύκλο της".

Υπάρχουν φυσικά κι άλλα ερώτηματα που μειώνουν και αποδομούν το βασικό ερώτημα, με πρώτο το ερώτημα, αν δεν κλείνει τον κύκλο η ομάδα, αλλά οι παίκτες που την αποτελούν κλείνουν κύκλο ή όπως αν πρόκειται για συγκυριακό φαινόμενο, απόδοση ''κοιλιάς'', προσωρινό ντεφορμάρισμα παικτών που θα ξαναβρούν τη συνηθισμένη απόδοσή τους.

Για να αναλύσουμε το θέμα και να απαντήσουμε στην ερώτηση πρέπει να εργαστούμε όχι με σκόρπιες απόψεις και αγωνιστικές εν πολλοίς παρατηρήσεις, αλλά να θέσουμε σκοπό και μέθοδο και να αποφασίσουμε απαντητικά στην εξής θεμελιώδη προβληματική: Πότε κλείνει τον κύκλο της μια ομάδα; Αυτό φυσικά επαγωγικά απαντάει και σ' ένα άλλο ερώτημα.
Πώς δημιουργείται μια ομάδα; Πώς φτιάχνει το μύθο της; Από ποιους; Από ποιον; Από ποια παραγωγική διαδικασία; Πώς τελειώνει κάτι και πώς γεννιέται κάτι νέο;

Πάντα πίστευα ότι βασικό συστατικό μιας μεγάλης ομάδας είναι μεν οι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές της, αλλά μια ομάδα γίνεται μύθος, όταν ένας εμπνευσμένος δημιουργός παίρνει αυτά τα σπουδαία συστατικά, αυτούς τους σπουδαίους παίκτες και τους οδηγεί σκηνοθετικά με μαγικό, καλλιτεχνικό τρόπο, ώστε να κάνει πράξη το όραμα και την ποδοσφαιρική του πρόταση.

Η συγκεκριμένη ομάδα αποτελείται μεν από μια ανεπανάληπτη φουρνιά με εξωπραγματικό ταλέντο που μεγάλωσε μάλιστα με τις διδαχές της φιλοσοφίας της Μασία και της Μπάρσα. Αυτοί όμως οι συγκεκριμένοι παίκτες έκαναν μεγάλη αυτή την ομάδα, γιατί ενσάρκωσαν συγκλονιστικά πραγματικά, το όνειρο και την ουτοπία ενός μέλους της μπλαουγκράνα κοινότητας, του Πεπ Γκουαρντιόλα.
Τα τελευταία πέντε χρόνια δε βλέπουμε το ταλέντο αυτών των παικτών, βλέπουμε το ταλέντο και την αξεπέραστη ποιότητα αυτών των παικτών μέσα στο συγκεκριμένο όραμα και στυλ του Γκουαρντιόλα. Είναι αλληλένδετα στοιχεία σε μία αδιάσπαστη φύση, όπου μαζί εκφράζονται και όπου, όταν εκλείπει το ένα δεν υπάρχει το ολοκληρωμένο σύνθετο όλον και των δύο.

Αυτό ακριβώς σοφά πήρε υπ' όψη της η διοίκηση όταν αποφάσισε να δώσει τα ηνία στον Τίτο Βιλανόβα για τη συνέχεια της ομάδας, όταν έφυγε ο Πεπ.
Ο Τίτο δεν ήταν μόνο συνεχιστής, ήταν συνδημιουργός αυτού του παγκόσμιου ποδοσφαιρικού φαινομένου, αλλά το προχώρησε βάζοντας τη δική του υπέροχη πινελιά, βασισμένος στην παράδοση του Πεπ, παρουσιάζοντας μια ομάδα που έκανε πράγματα και θαύματα στους πρώτους κιόλας μήνες της παρουσίας του στον πάγκο της Μπάρσα.

Η πικρή μέρα της υποτροπής της ασθένειάς του το Δεκέμβρη σταμάτησε την ονειρική πορεία αυτής της ομάδας.
Η απουσία του συνιστά την εξαφάνιση του ενός από τους δύο κυρίαρχους πυλώνες που στηρίζει αυτή την Μπάρσα. Η παρουσία του μέσα από κάμερες και τηλεφωνήματα συνιστά ένα γραφικό επιχείρημα όσο αφορά το καθημερινό χτίσιμο και ιδρωκόπι αυτής της ομάδας. Η συγκεκριμένη Μπάρσα δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς το συγκεκριμένο προπονητή.
Και υπό αυτή την έννοια, υπό αυτή την παραδοχή, η ολοκληρωτική απουσία του ή η ελλειπτική παρουσία του στην ομάδα είναι σίγουρο ότι μπορεί να φέρει το τέλος της, το κλείσιμο του κύκλου της.

Οι παίκτες και η Μπάρσα θα παρουσιάζουν άνισες εικόνες αυξομειούμενης, μεγάλης ή καταστροφικής απόδοσης όπως ηχηρές ήττες από τη Ρεάλ και όχι μια σταθερή πορεία με πιθανές και πάντα έτσι κι αλλιώς εμφανιζόμενες "κοιλιές" ή φυσικά ντεφορμαρίσματα.

Κι εδώ, υπό αυτό το πρίσμα έρχεται και το συνεπές ερώτημα. Ποιος προπονητής αυτή τη στιγμή μπορεί να συνεχίσει το συγκεκριμένο έργο του Πεπ και του Τίτο πάνω στη συγκεκριμένη φιλοσοφία; Προσωπικά δεν το απαντώ γιατί το θεωρώ ρητορικό. Κανείς.

Το εξέφρασα αγωνιωδώς πριν λίγο καιρό. Μπορεί η συγκεκριμένη Μπάρσα με κάποιον άλλο προπονητή να παρουσιάσει την ποδοσφαιρική του πρόταση και να δείξει με άλλο τρόπο μεγάλη μπάλα; Ίσως ναι , ίσως όχι. Αλλά αυτό που θα παρουσιάσει δε θα έχει καμία σχέση με το μυθική πρόταση του Πεπ και του Τίτο.
Πολλές φορές στην πορεία μιας ομάδας δεν αποφασίζει το ποδόσφαιρο, αλλά η ζωή.

Μακάρι η ζωή να παρατείνει τη μαγική ζωή αυτής της ομάδας...

Πηγή acadimies.gr